Je ziet het overal;
de dag van de dinges,
de week van de huppeldeflup.

Dus wij dachten; we doen ook mee!
Wij gaan voor de maand van JDK!

Agenda van de maand van JDK:

  • 25 oktober: Podcast opnemen met Theo Mulder, de man die alles van poep en Bokashi weet. Wil je aanwezig zijn? Welkom vanaf 14.30 tot 15.30.
    even aanmelden want de winkel is vol bij 5.
  • 1 november: podcast opnemen met Joke Boon, de vrouw die die te gekke kookboeken schrijft die wij verkopen over bonen, linzen en vega tips. Wil je aanwezig zijn? Welkom vanaf 14.30 tot 15.30. even aanmelden want de winkel is vol bij 5.
  • 8 november: podcast opnemen met Louise Cohen, ze is designer en heeft onder meer The upcycle collectie ontworpen. Onze tafel en stoelen in de winkel is er een voorbeeld van. Wil je aanwezig zijn?
    Welkom vanaf 14.30 tot 15.30. even aanmelden want de winkel is vol bij 5.
  • Donderdagavond 28 oktober de eerste vraag maar raak info bijeenkomst over de coöperatie van 19.00 tot 20.00. Ook even aanmelden en max vijf mensen per keer.

Altijd even opgeven via de mail.

Verder invulling van het programma volg snel. Heb je tips en of verzoeken die je graag in de winkel zou zien, horen? Geef ze ons door! Gaan wij kijken wat er mogelijk is.

Wat is de maand van JDK?

Je ziet het overal;

  • de dag van de dinges,
  • de week van de huppeldeflup.

Dus wij dachten; we doen ook mee!
Wij gaan voor de maand van JDK!

En die maand start op 25 oktober. Want wie had er gezegd dat het op de eerste moet. En hoe lang de maand duurt, hihihi, dat weet ik eerlijk gezegd nog niet. Zien we vanzelf wel!

Hoe zit het programma eruit?

Maandagmiddagen: Podcast’s opnemen met maximaal 5 mensen aan publiek.

Woensdagmiddagen: worden de doe-middagen.

Donderdagavonden tussen 19.00 en 20.00 is het inloop voor max 5 mensen per keer om alles te vragen aan ons over de coöperatie. Nemen we ook op hoor zodat je later alles terug kunt kijken en luisteren.

En de zaterdagen? Die gaan vol verrassingen zitten. Zo verrassend dat we het nu zelf ook nog niet weten. 😉