Wie kan en wil zich vrijwillig inzetten om de missie van de winkel te laten slagen?

Lees hier wat je kunt doen om ons te helpen.

#DTV Is er iemand in ons netwerk die goed is in en plezier heeft in:

  • het schrijven van persberichten,
  • die de juiste perscontacten heeft,
  • én dit vrijwillig voor ons wil doen?

We kunnen natuurlijk best een kleine tegenprestatie leveren, maar het doel op dit moment is wat meer naamsbekendheid te krijgen om hiermee (extra) financiële ruimte te maken voor onze vervolgstap… De pop-up winkel wil verhuizen naar een definitieve locatie in de Nieuwe Oosterstraat Leeuwarden

Dus daarom zoeken we eigenlijk iemand die, net als wij, staat voor en eerlijker en gezonder voedselsysteem en die ons met haar/zijn talent een handje kan en wil helpen…

… We horen zo vaak dat het verhaal áchter onze winkel veel vaker verteld moet worden. Maar ja, hoe doe je dat als het over jezelf gaat???

Het doel van de winkel is een bijdrage te leveren aan de voedseltransitie. Duurzaam en lokaal eten is beter voor het milieu, je gezondheid en de lokale economie.
De motivatie om deze, haast onmogelijke lijkende, klus te klaren komt natuurlijk ergens vandaan en is heel persoonlijk…

Want waarom zetten wij ons eigen spaargeld in, hebben we de zekerheid van een vaste baan opgezegd, om dit allemaal te kunnen doen???

Wij waren elkaars jeugdliefde. Maar Ronny woonde in Friesland en ik in Brabant. Dat was destijds te ver van elkaar vandaan. De verkering ging uit en we vonden beide de ware liefde waar we, zoals beloofd, tot de dood ons zou scheiden, gelukkig mee waren.

Bizar genoeg zijn Ronny’s eerste vrouw en mijn eerste man drie maanden na elkaar overleden. In die tijd waren wij elkaar totaal uit het oog verloren. Maar via internet vonden we elkaar na zeven jaar weer terug.

Sonja en Robert waren beide ernstig ziek. Daardoor werden we ons extra bewust van het belang van volwaardige voeding. Ik had een yogapraktijk en was al volop bezig met mensen ondersteunen in het goed voor jezelf zorgen. De ouders van Ronny hadden vroeger een kruidenierswinkel, dat maakt het verhaal compleet.

Helpen

Wil je helpen om de vervolgplannen rondom de winkel te realiseren? Je kunt naast shoptegoed kopen in de winkel of via de webwinkel ook helpen als je handig bent met klussen. Je kunt zelfs helpen als je creatief bent en verstand hebt van winkelinrichting om een mooi low-budget ontwerp te maken. Liefst met hergebruik van bestaande materiaal (ook die er op nieuwe locatie al staan), maar dat spreekt gezien het doel van de winkel eigenlijk voor zich.

Voor meer informatie kun je ons bereiken via info@jouwdagelijksekost.nl. Meer informatie vind je op www.jouwdagelijksekost.nl/webwinkel
Of kom gewoon langs in de winkel op donderdag, vrijdag of zaterdag in het Zaailand Leeuwarden.

#delenislief