Feestelijke opening

Het is zover!

Op vrijdag 29 maart 2019 vieren wij graag met jou/jullie de feestelijke opening van onze winkel Jouw dagelijkse kost.

Het programma voor de opening:
Vanaf 13:30 uur ben je welkom! De koffie met een hapje staan dan klaar!

Rond 14:00 is de feestelijke opening van de winkel.
Hierbij geven wij, na een korte openingsspeech van ons, aan een ‘stadse dichteres’ de gelegenheid om een aantal van onze leveranciers en hun producten in de schijnwerpers te zetten op haar eigen unieke manier.

Daarna is het tijd om rustig de winkel te bekijken onder het genot van een hapje en sapje. De leveranciers zijn allemaal uitgenodigd en hopelijk kunnen ze tijd maken om aanwezig te zijn zodat je de mensen achter de producten kunt leren kennen. Omlijst met wat muziek in de hal van het winkelcentrum maken we er een prachtige start van.

Rond 16:00 sluiten wij de opening af en is onze droom Jouw dagelijkse kost officieel begonnen!

Wil je ons iets geven voor de opening? Dat hoeft niet maar het mag wel. Iets kopen in de winkel is voor ons altijd fijn. Dat kunnen producten zijn maar het kan ook een cadeaubon zijn die je zelf weer door kunt geven aan iemand anders. En verder zijn we vooral heel blij met je komst en je aandacht.

Hopelijk zien we jou/jullie bij onze feestelijke opening! En wil je ons helpen om de opening nog succesvoller te maken? Deel dan heel graag de link via Facebook.

Mocht je niet kunnen laat dit ons dan even weten! Weggooien is immer zonde!
Bel of mail met ons via info@jouwdageljksekost.nl of bel/app naar 06-18085123.
Dank je wel.

Tot dan!

Feestelijke groet,

Monique en Ronny