Wil je leren hoe je met dezelfde inzet op je online marketing betere resultaten haalt?

Lees of kijk dan even verder!

Stop jij ook veel tijd in Online marketing (of vind je dat je dat zou moeten doen maar lukt het niet?) en levert het niet op wat je ervan hoopt omdat je gewoon niet weet hoe je de dingen achter de schermen moet instellen?

Misschien heb je er naast tijd zelfs ook al wel geld in gestopt. Omdat je dacht dat het niet werkt omdat je er ook niet voor betaald… Maar dat laatste voelde misschien wel alsof je het geld gewoon hebt weggegooid. Want de resultaten blijven hetzelfde als je de instellingen niet optimaliseert…

Je hebt misschien ook wel van die hele dure hippe jaar trainingen gezien die je stomweg niet kunt betalen. Al zouden ze je wel wat opleveren… Het moet wel eerst betaald worden…

Hoe zou het zijn als we de krachten bundelen en zelf een basistraining gaan organiseren die wel betaalbaar is? Het leuke is: die moeite hebben wij al voor je gedaan!

Meer weten? Lees hieronder de uitgebreide informatie. We zoeken minimaal 4 mede duurzame ondernemers die met ons mee willen doen zodat de training door kan gaan.

 

He psst, heb je even een paar minuten tijd om dit te lezen of te beluisteren?

Dan kunnen we samen kijken of jouw worsteling om online de impact te maken die je zo hard nodig hebt dezelfde is als die waarvoor wij een oplossing hebben bedacht.

Er zijn zo veel ondernemers die hun tanden stukbijten op dit onderdeel. Hier wordt ongemerkt en onnodig veel energie, tijd en geld verspild. We doen allemaal al heel veel, maar het heeft meestal niet het bedachte of gehoopte effect.

Wij nemen even de tijd om het vraagstuk van jou als bewuste, groene en/of duurzame ondernemer rondom Social media en Google helder te krijgen. Lees je mee?

Waarschijnlijk ben je het als duurzame ondernemers met ons eens dat het o zo belangrijk is om online goed zichtbaar te zijn. Dat ervaren we als we om ons heen kijken. We zien hoe grotere bedrijven er heel succesvol in zijn. Maar hóe pak je dat als kleinschalig bedrijf dan aan? Want alleen leuke stukjes schrijven en publiceren is niet genoeg. Achter de schermen moeten de instellingen kloppen anders bereik je er nooit genoeg mensen mee…

Het is niet vreemd dat jij, net als wij, al snel weer over gaan tot waar we echt goed in zijn; bezig zijn met ons duurzame product en bedrijf. Maar ja, als de wereld niet weet dat jouw product ergens te koop is, dan kom je met je bedrijf toch niet echt verder. Al is je product nog zo goed! Mensen moeten het zien, op veel manieren en op veel momenten…

Pfff, het is een vak apart, en nou net een vak waarvoor jij niet direct gekozen hebt…

Want wat heb jij tot nu toe allemaal al ondernomen?

• Wat heb jij allemaal al geprobeerd op Social media, van Linkedin tot aan Instgram?
• En wat heb je allemaal al uitgepuzzeld over Google optimalisatie?

Heb je ook al zo veel in geïnvesteerd? Geld, maar in elk geval in tijd. En is tijd niet het meest kostbare wat we hebben?! Want zag jij na uren werken aan je blogs, Social media post’s dat er wat klikken bijkwamen en dat er af en toe een leuke reactie kwam of zelfs iemand belde of zag je dat er meer klikken op je website kwamen?

Maar……eerlijk, zag je ook dat er geen extra omzet uit kwam?

Frustrerend is dat he? Je doet zo je best om leuke dingen te schrijven en het wordt bij lange na niet zo goed opgepakt als jij hoopt!

En dan wordt er sussend, meestal door mensen die er niet zoveel van weten, gezegd dat je het tijd moet geven en dat het moet groeien. Maar jij weet, omdat je er best al een klein beetje verstand van hebt gekregen door al die inzet die je hebt gedaan, dat het toch ook vooral komt omdat je niet precies weet hoe je het online gereedschap allemaal moet gebruiken. Dan kun je blijven proberen, maar dan duurt het toch echt langer dan jouw spaarvarken het kan uithouden…

Er moet gewoon ook verdiend worden met jouw groene idee!

Als je het allemaal beter zou snappen dan zou je veel gerichter je tijd en geld kunnen besteden.

Ik kan het ook niet zelf, maar ik heb wel de juiste personen gevonden die ons wel kunnen helpen. Want ik heb, net zoals jij waarschijnlijk, ook al vaker gekeken wat die hippe jaarprogramma’s kosten. Daar hebben wij in elk geval geen geld voor. Ook al weten we dat zo’n persoonlijke begeleiding ongetwijfeld wel zijn vruchten af zal werpen. Het zijn meestal toch als snel duizenden Euro’s die je daarin moet investeren. En dat is gewoon geen optie voor ons en waarschijnlijk voor jou ook niet.

Dat moet dus simpeler kunnen!

Wat als we de krachten nu eens bundelen? Dan kunnen we de kosten delen en laten we ons in één keer begeleiden in het zetten van de juiste online stappen.

Dus stel dat we door samen op te trekken dit probleem voorgoed oplossen en tot een megakans maken?

Of stel nou eens dat iemand ons als duurzame ondernemers bij de hand neemt en samen met ons alles instelt zoals het hoort?!

En niet alleen dat, maar ons ook leert wáárom het zo moet zodat als er in de toekomst weer iets verandert, wij snappen wát er dan anders wordt zodat we weer weten hoe we het bijsturen. Ons leert dus hoe alle mechanismes in Social media, Google of waar ook werken. Zorgt dat je alles juist instelt en hoe de inhoud van wat we posten er uit moet zien.

Hoe gaaf zou dat zijn als we hier in 4 avonden een stevige basis voor gaan leggen?

Dat spaart ons en jou een hele berg frustratie, tijd en geld uit en het levert ons de aantrekkingskracht op die we nodig hebben om de omzet te maken die we nastreven.

Door niet zelf iemand in te huren voor soms wel duizenden euro’s maar samen te gaan zitten delen we de kosten van de experts en wordt het opeens betaalbaar!

Wij zijn op zoek gegaan en hebben twee experts gevonden die zorgen dat:

• Jij kunt meedoen aan de training die 4 maandagavonden duurt (van 19.00 tot 21.00 uur).
• De training bij ons in de winkel in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden wordt gegeven.
• Jij met je mee te nemen laptop en telefoon gelijk in de training aan de slag gaat.
• De training gaat door bij minimaal 4 deelnemers en maximaal 8 deelnemers.

• De kosten voor de hele training zijn € 200,- excl. BTW (€ 242,- incl. BTW). Dat is inclusief huiswerk en begeleiding via email tussen de trainingen door.

We willen spijkers met koppen slaan en hebben daarom gelijk de eerste training ingepland. Startdatum is maandag 17 februari. (daarna op 24 februari, 2 & 9 maart.)

'Wil je deze kans benutten?'

Laat het ons weten!

Je kunt je via de mail, info@jouwdagelijksekost.nl opgeven of via de webwinkel. Dan kun je ook gelijk betalen en ben je zeker van je plekje op deze training die je een veelvoud kan opleveren. Laat met deze training het online gereedschap in je voordeel werken!!