Wil jij met ons samen, alle bewoners in het Circulair Kwartier en alle mensen die hier werken, een maand lang uitdagen om alle inkopen te doen in onze straten en winkels?

Wij hebben daarvoor en heel eenvoudig vier stappenplannetje bedacht:

  1. Ontwerpen flyer: We ontwerpen een Flyer (zie hieronder de afbeeldingen.HET IS EEN CONCEPT !!!!  DE PUNTJES MOETEN NOG OP DE I. ;-)) We delen met de deelnemers de kosten van het drukken.
  2. Flyers verspreiden: We gaan met vereende krachten de flyers verspreiden en starten een gerichte online campagne om mensen te betrekken bij het initiatief. Eind februari mag iedereen een uurtje helpen flyeren.
  3. Ludieke acties per deelnemende ondernemer: Elke deelnemer kan zelf zijn eigen acties bedenken in deze maand en delen op de Social Media van het Circulair Kwartier. Want natuurlijk lukt deze uitdaging beter als er iets te bleven is in onze winkels. En daar moet op de Social media lekker over gepraat worden!
  4. Goodiebag voor de meest originele, ontroerende of grappig ervaring: We stellen met alle deelnemende ondernemers een goodiebag ter beschikking die je kunt winnen door je ervaring als klant met ons te delen. De ons meest aansprekende wint de goodiebag!

Wil je meedoen? Stuur ons even een berichtje dan komt je naam op de flyer en houden we je op de hoogte van hoe en wanneer je kunt helpen.

Als je ook mee wilt doen maar je naam staat er nog niet op dan zetten we die er dus bij. En als je niet mee wilt doen, dan halen we je naam gewoon weer weg. Even goede vrienden. 😉