Over ons

Wij zijn Ronny & Monique. Partners voor het leven hebben we elkaar beloofd. Toch waren wij beiden al wel eerder getrouwd…

Wie zijn wij als eigenaar en wie zijn wij als gezin?

Wij zijn Ronny & Monique. Partners voor het leven hebben we elkaar beloofd. Toch waren wij beiden al wel eerder getrouwd…

Ronny was met Sonja getrouwd, zij hebben samen een zoon en een dochter gekregen. Sonja stierf in oktober 2008.

Monique was met Robert getrouwd, helaas zonder kinderen. Robert leefde tot en met de laatste dag van 2008.

Nu zijn we samen en vieren we, met de kinderen, elke dag van het leven. Als eerbetoon aan Robert en Sonja, maar zeker ook aan onszelf. Wij zetten ons daarom nu in omdat wij door onze levenservaring weten hoe belangrijk genieten van je gezin is. Maar we weten hierdoor ook hoe belangrijk een goede preventieve zorg voor je eigen gezondheid is.

Wij gunnen iedereen een gezonde levensstijl die voor jou en jouw gezin alles uit het leven haalt dat er in zit!

'Want genieten en gezond gaat prima samen!'

Leuk detail

Wij hadden als tieners al eens verkering. Dat ging uit omdat Ronny in Friesland en Monique in Brabant woonde. Nu is de cirkel toch weer rond en leven wij gezellig en vol overgave samen.

Voor ons gaat het gezin en de humor voor alles. Wij eren de eenvoud en houden daarom zo van pure, stoere en onbewerkte producten om zelf thuis klaar te maken. Goed voor jou en goed voor de aardbol. Ons verhaal maakt helder waarom we dat zo belangrijk vinden. Dat is waarom wij doen wat we doen. Niet meer, maar ook niet minder.