Breakfast all day
Een overnight Chiapudding stond al een hele tijd op mijn “to bake” lijst maar het was er gewoon nog nooit van gekomen, terwijl het echt zo simpel is. Maar nu onze “niet lokaal wel Bio kast” zich steeds meer vult heb ik alle ingrediënten in huis om dit recept van mijn lijstje af te vinken!
Boodschappenlijstje bij Jouw Dagelijkse:
voor de basispudding
⁃ 2 eetlepel chia-zaadjes
⁃ 125 milliliter kokosmelk
⁃ mespuntje vanille poeder
⁃ theelepel ahorn/maple sirop
⁃ klein snufje zout
Ideetjes voor de garnering
– een peer met een theelepel vijgenjam van de struikrover
– banaan met walnoot
– Drentse blauwe bessen uit de vriezer
– granola zoet of half zoet van lekker bros
– appel met kaneel
Ook lekker
– doe een halve theelepel cacaopoeder door de basis pudding
Werkwijze: ⁃ doe alle ingrediënten voor de basispudding in een keukenmachine tot je een glad mengsel hebt ⁃ giet het mengsel in een (weck) potje en zet het voor minstens 3 uur in koelkast om op te stijven maar voor de nacht kan ook prima zodat je een ontbijtje “to go” hebt ⁃ garneer met een lekkere rijpe peer
Lekker ite,
Liefs Mirelle