101 ideeën om de dag te plukken

Vandaag sluit ik zeven jaar af. Zeven jaar waarin ik nog beter de dag heb leren plukken. Niet alleen maar 'gewoon' van 2015 naar 2016 dus...

101 ideeën om de dag te plukken

Vandaag sluit ik zeven jaar af. Zeven jaar waarin ik nog beter de dag heb leren plukken. Niet alleen maar ‘gewoon’ van 2015 naar 2016 dus…

Er is is nog veel meer dat rond is vanaf nu…
Sterker dan de voorgaande jaren durf en kan ik me weer echt volledig richten op de toekomst.
Ik voel me vrij, ik ben ook vrij.

Reis

Het was een hele ‘reis’ om hier te komen. Vol verwarring, verdriet maar ook geluk natuurlijk. Ik zou liegen als ik dat zou ontkennen. Rouwen is niet alleen maar door het dal gaan. Er zijn hoogtepunten én er zijn weer nieuwe dalen…
Door door te stappen, gestaag, kwam ik waar ik nu wil zijn. Vanaf hier weer verder! Want ik ben nog lang niet klaar!!!! Zoveel plannen, zoveel kansen, zoveel te geven dat ik de zeven vette jaren maar wat graag omarm!
Terwijl ik vandaag met een ‘klus’ bezig was, zag ik Rob’s broer Berend op FB voorbij komen. Hij stipte het levensmotto van Rob ook al aan…. Hij leerde je inderdaad de dag te plukken in al zijn eenvoud!

Klus

De ‘klus’ die ik vandaag klaarde had daar mee te maken. In een pot zitten nu ruim 101 ideeën om de dag te plukken!
Dus kom maar door met die vette jaren!!!! Ik wens ze iedereen toe!!!! En wil je af en toe ook een ideetje? Ik zet de pot in de ruimte waar ik lesgeef.