Ons blog

Jouw dagelijkse kost via De Streekboer:

Pannen-pech

Jouw Dagelijkse Kost

24 maart 2023 door Monique van Etten

Waarom ik uiteindelijk tevreden ben is dat ik ook een zaadje in het hoofd van de importeur heb gezaaid over hoe je met je bedrijf impact kunt maken boven winst. Ik ben al met al toch tevreden omdat dat laatste misschien wel het meeste waard is!

Lees meer

Waar het eigenlijk over gaat

18 maart 2023 door Monique van Etten

Haar winkel mag dan klein zijn, haar hart in onmetelijk groot. En daarom durf ik te zeggen: De Streekboer is geen webwinkel maar een échte winkel waar je vooraf thuis online alvast je bestelling klaar zet.

Lees meer

Toekomst

Jouw Dagelijkse Kost

14 maart 2023 door Monique van Etten

Er is nu een positief banksaldo, een winkelinventaris en een groep klanten die ons steunen. Een mooie en waardevolle oogst!

Lees meer

Gezondheid en geld

4 maart 2023 door Monique van Etten

Ik hoor haar nog vaag op de achtergrond, want dit kleine spul, oh, jongens, wie kan daar naar kijken met droge ogen? Het is en blijft toch een wonder waar ik stil van word.

Lees meer

Bloemkool te duur?

25 februari 2023 door Monique van Etten

Anderen dachten dat wij in sprookjes geloofden, maar die geloofde zelf nog in het sprookje van de oneindige economisch groei. ;-)

Lees meer

Appels en peren of …?

18 februari 2023 door Monique van Etten

Ik zal niet truttig doen door te zeggen dat jij sowieso niet mag vliegen hoor. Want wie ben ik om daarover te oordelen? Dat ligt allemaal genuanceerder.

Lees meer