Ons blog

Jouw dagelijkse kost

Sandra van De Streekboer gaat met ons op reis in vakantie van Monique

7 augustus 2022 door Monique van Etten

Terwijl Monique, en Mirelle ook trouwens, genieten van hun vakantie en ik (Ronny) de winkel met hulp run, neemt Sandra het schrijfpennetje over van Monique de komende weken.... en gaat met ons op reis! Een reis langs de langste keten van De Streekboer en Jouw dagelijkse kost. Reis je de komende weken mee, dat kan als film- of leesreis. Veel plezier!

Lees meer

Dit blog wordt toch door geen hond gelezen

31 juli 2022 door Monique van Etten

Wij staan wel bekend om ons vleesetende karakter, feitelijk is niets minder waar. We kúnnen goed met vlees, maar net als mensen kunnen we ook zonder of met veel minder vlees!

Lees meer

Dankjewel lieve Klaas

Imkerij Kuipers

22 juli 2022 door Monique van Etten

Totaal onverwacht is Klaas Kuipers van Imkerij Kuipers afgelopen week overleden. Wij danken hem op deze manier postuum nogmaals voor zijn werk. Hij heeft ons heel veel kennis gegeven.

Lees meer

Zero-waste verpakkingen it is!

17 juli 2022 door Monique van Etten

Dat is toch een super slechte service? Nee hoor, dat is juist een mega goeie service! Aan de volgende generaties dan wel te verstaan!

Lees meer

Monique staat op…

8 juli 2022 door Monique van Etten

Het is misschien een beetje een gekke gewoonte van mij... Ik sta op. Laat mijn hond uit. Zet een sterke bak koffie en kruip achter de laptop om de dag op te starten. Tot zo ver vrij normaal denk ik...

Lees meer

Yoghurt zonder smaakje, das toch ontzettend saai?!

24 juni 2022 door Monique van Etten

"Zei Durkje nou echt dat ze wil stoppen met smaakjes yoghurt enzo???!!!. Maar ik vind dat echt super lekker, waarom doet ze dat? Het is toch bio?"

Lees meer