Ik vermaak me ondertussen prima tussen haar schappen waar ik veelal ook biologische producten vind. Ik vind er ook een hele mooie fles biologische olijfolie die je in de gewone bio winkel niet vindt. Geen eenheidsworst hier bij Savour!

Met de auto onderweg naar Beesterzwaag! Dat is sowieso alsof je op vakantie bent, wat is het toch mooi in die omgeving! De winkel van Amber versterkt dat gevoel alleen maar! Een heerlijke plek om aan te waaien na een fijne wandeling in de bossen daar.

Niks is fijner om in haar winkel te snuffelen en ondertussen te horen hoe ze andere klanten helpt. De één komt voor het afspreken van een catering voor op een feest, de ander komt voor een maaltijd, en weer iemand anders zoekt een lekkernij om cadeau te geven aan iemand.

Ik vermaak me ondertussen prima tussen haar schappen waar ik veelal ook biologische producten vind. Ik vind er ook een hele mooie fles biologische olijfolie die je in de gewone bio winkel niet vindt. Geen eenheidsworst hier bij Savour!

Ze werkt in haar winkel wat mij betreft ook op een manier die met kop en schouders boven een gewone winkel uitsteekt. Ze straalt en gaat swingend door haar winkel. Dat mensen gaan stuk voor stuk blijer de winkel uit dan dat ze binnen kwamen. Ik zie nu hoe Amber dat van nature zonder moeite doet. Het klopt hier als een bus. De vrolijkheid is aanstekelijk.

Haar stagiaire mag de Streekboer-klanten helpen. Ze baalt ervan dat als ik kom iedereen al geweest is. ‘Kun je niet meer zien hoe ik dat doe.” Maar ik heb al gezien dat de manier van werken helemaal is overgenomen door haar stagiaire. Die dame komt er wel in het leven. Hopelijk blijft ze werken voor mooie voedselinitiatieven want daar kunnen we van die gedreven vrolijke pretletters wel gebruiken!

Ben jij al wel eens bij Savour in Beesterzwaag geweest? Elk dorp zou toch zo’n soort winkel moeten hebben? Of niet dan?