In shock komt ze binnen. Jojanneke had gelezen dat er echt een boel meisjes op de wereld zijn die geen geld hebben om verzorgingsproducten te kopen die ze maandelijks nodig hebben... Zelfs in Nederland!!!!

Wat vindt ze dat erg om te horen. Ze zegt dat ze inderdaad ook weleens schrikt van het bedrag die ze er aan kwijt is. Maar ja… zij hééft het geld wel! Ze had gehoord over de voordelen van een menstruatie cup. Maar om dat nou op internet te kopen… Ze wilde er toch net eventjes wat meer van weten.

Heel veel meisjes en vrouwen hebben dit vraagstuk. Klopt het dat er echt heel veel meisjes en vrouwen dan maar de dagen van hun menstruatie in afzondering doorbrengen omdat ze zichzelf niet goed kunnen verzorgen vanwege de kosten hiervan…??? Ja helaas dat klopt… 

En dan adviseren wij ook nog maandverband en tampons te gebruiken van biologische kwaliteit. Je wil letterlijk koste wat het kost voorkomen dat er residu van pesticide via je kwetsbare huid je lichaam binnenkomt.

Maar ja, wie echt heel krap bij kas zit is allang blij dat je gewoon maandverband en tampons kunt kopen.

Gelukkig is er een goed alternatief. Het is even een kleine investering maar daarna ben je af van het steeds weer kopen van maandverband en tampons. Het is dus echt al heel snel goedkoper om een menstruatie cup te gebruiken.

De Ruby cup via Mefrouws Eco-shop bij ons te koop, is dan wel en heel aantrekkelijk alternatief want die hebben altijd de Buy One Give One actie. Maar wie tot en met 28 mei een cup koopt zorgt ervoor dat ze er zelfs twee weggeven!!

Dit is dus hét moment om deze kleine investering in jezelf en iemand anders te doen.

Bij ons in de winkel kun je het zelf eerst even goed bekijken en advies vragen. Wij vertellen er graag over.