Geduld is een schone zaak...

Sinds onze hond een eigen Facebook account heeft, is het hek nogal van de dam...

Geduld is een schone zaak...

Sinds onze hond een eigen Facebook account heeft, is het hek nogal van de dam… Kijk, dat ze graag schrijft, dat wist ik al! Ze slaapt immers het liefst tussen de schriftjes en pennen in (kan zijn dat de kachel ook parten speelde… Ik geef haar het voordeel van de twijfel.)

Maar toen ik haar dus eenmaal toestemming had gegeven voor haar eigen blog pagina… Pfff, ze spiegelt wel heel pittig hoor. Maar ja, eenmaal een ja blijft een ja dus ik moet er maar mee dealen…

Want het is wel duidleijk nu Lola… Ik snap het, geduld is een schone zaak. Ik ga ondertussen wel Kokoskoekje bakken of zo.

#jouwdagelijksekost.

Blog van Lola

Oi oi oi, ik hoor het vrouwtje al weer dagen steunen en zuchten. Ze zit weer in haar ‘kan-het-allemaal-een-beetje-vlugger’ modus…

Ze zit nog steeds boordevol plannen, ze ziet ook wel hoe het één en ander moet en als ze eerlijk is ziet ze ook dat de factor tijd gewoon is zoals tie is. Soms (maar in de beleving van mijn vrouwtje niet soms maar heel vaak… Maar goed, dat ziet ze gewoon niet goed) duurt het gewoon even iets langer dan gedacht. Nou en?!

Want ja hoor, het kan allemaal best een beetje vlugger, maar of dat beter is? Nou, dacht het niet!!!

Ze zegt zelf altijd dat ik een spiegel ben, dat ik reflexteer op het mensengedrag om mij heen…

Nou ik plof precies daarom dus nu neer zoals alleen ik neer kan ploffen in de hoop dat ze nu EIN-DE-LIJK eens snapt dat alles al ok is, en dat alles wat nog komt ook wel komt als ze zich niet zo druk maakt…

Zucht, hoe vertel je je vrouwtje dat je de rivier niet kunt duwen…

#duidelijkerkanikhetnietmaken