Altijd was het antwoord: 'Nee dat hebben we niet want pinda's groeien niet in Noord Nederland. Maar zodra we een lokale biologische maker hebben gaan we wel het verkopen.'

En dát moment is nu aangebroken!

Waarom gaan we het dan wel verkopen?

Dat antwoord is eenvoudig; omdat we naast duurzaam geproduceerd voedsel dat mens en natuur ondersteunt, het ook van belang vinden dat we de lokale, kleinschalige economie ondersteunen.

We moeten leren van de sobere jaren ’50 maar we hoeven er niet helemaal naar terug. De dingen die we hier echt niet hebben moeten we op een eerlijke manier hier naar toe halen en liefst zelf verwerken in lokale kleinschalige bedrijven.

Vandaar dus dat pindakaas, gemaakt door een hier gevestigde Roemeense, prima in onze visie past. Vooral omdat ze uitsluitend werkt met biologische ingrediënten, zonder geraffineerde suikers en zonder E-nummers.

Naast pindakaas verkoopt ze choco-hazelnootpasta, cashewnootpasta, amandelpasta, granola, bladerdeeg muffins en chocolatchip cookies!

Ze zijn vanaf nu bij ons te koop en alles is om je vingers bij op te eten! Kom je straks inkopen doen? Je bent van harte welkom!

#biologische #ingrediënten #vegan #metliefde #kleinschalig #oudereceptenvanhaaroma