Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Zeker nu, nu feestjes niet meer doorgaan, moeten we het zelf feestelijk blijven maken!

Het leven is een feest, maar je moet wel zelf de slingers ophangen!

Zeker nu, nu feestjes niet meer doorgaan, moeten we het zelf feestelijk blijven maken!

Het was Peter opgevallen dat wij in het nieuwe jaar ‘eindelijk’ de slingers hadden opgeruimd van ons 1 jarig bestaan op 1 oktober 2020. ‘Hè, zijn ze nu toch weg? Die leuke slingers? Het was zo gezellig, ik heb dat best wel nodig hoor in deze sombere tijden!’

‘Ja Peter’, zeg ik joviaal omdat hij dat ook is, ‘de slingers moesten maar weer eens weg want ze waren van ons thuis en daar is binnenkort de eerste jarig dus dan moeten we ze daar weer ophangen.’

Het is onze traditie dat we slingers lekker lang laten hangen nadat er iets te vieren was. Want wij vinden echt dat het leven een feestje is, met al zijn tegenslagen meegerekend, en dat je daarom zelf de slingers moet ophangen.

Want als je het niet zelfs doet… Iemand anders doet het echt niet voor je hoor!

Er zijn best veel mensen nu die het aankomende jaar zwaar tegemoet zien. Wij zien ook nog wel wat hobbels en bobbels maar wij denken toch vooral dat je met lichtheid heel veel tegenslag een stuk dragelijker maakt. Dus…!!!!
Wij hebben slingers gekocht voor in de winkel. En díe mogen wel altijd blijven hangen! Zijn ze niet schitterend?

We hebben ze gekocht in onze eigen winkel bij de shop-in-shop van Mefrouws eco-shop. Zij hebben deze prachtige vlaggenlijnen ingekocht bij L.A.P. Atelier. Dit is een initiatief van House of Happiness en Fier.

Die eerste heeft altijd reststukken van gordijnstoffen over. De dames van Fier verrichten met deze reststoffen zeer zinvol werk terwijl ze ook werken aan zichzelf om mooie en krachtige vrouwen te worden. Duurzaam, sociaal én prachtig! Want L.A.P. staat voor Liefde Aandacht en Progressie! Helemaal ons ding, supertof dat ze via ons te koop zijn dus!

Wij gaan ze ook voor thuis kopen en ook daar laten we ze lekker altijd hangen!
Wil jij ook deze duurzame slingers in huis? Om op te hangen als er iets te vieren is of, zoals wij het gaan doen, om je interieur op te vrolijken? Ze zijn via onze winkel in de shop-in-shop te koop! En dan zitten ze ook nog eens in zo’n prachtig zakje met informatie erbij van de maakster zelf. Dan wordt zo’n pakketje daarmee eigenlijk direct oneindig waardevol!
Liefde Aandacht en Progressie
L.A.P. Atelier