Vanaf nu wappert daar elke week deze vlag aan de weg. Het wonder van Thesingen, zoals we het zijn gaan noemen, is nu voor iedereen makkelijk te vinden!

‘Mag ik je iets vragen? Ik zoek het afhaalpunt van de Streekboer? Het moet hier ergens zijn maar ik kan het niet vinden? Ik heb ook al naar De Streekboer zelf gebeld, die bellen nu iemand die het zou moeten weten.’

Ik heb net mijn auto geparkeerd omdat ik hetzelfde probleem heb als deze klant. En ik baal dat mijn telefoon maar over blijft gaan. Ik ben even druk met het vinden van iets en een toevallige klant aan het helpen. Ik heb geen tijd voor die stomme telefoon! Je gelooft het vast niet maar ik kom precies die dag de vlag brengen waarmee het afhaalpunt gemarkeerd kan worden zodat het juist wél goed zichtbaar is. En de telefoon die maar beleef overgaan… Tja, dat was dus mijn collega om te vragen of ik toevallig iets meer wist over dit afhaalpunt. 😉

“Ik ben nieuw, haal voor de eerste keer op. Ik geef eerlijk toe dat ik er al bijna klaar mee was.”

Ik snap heer helemaal. Ik zou me ook wat verloren voelen. Dus ik ben heel blij dat ik op wonderlijke wijze, precies als zij zoekt, zelf ook aan het zoeken ben en we het samen kunnen oplossen.

Het afhaalpunt is in de schuur bij één van onze trouwe klanten en fam van het concept. Omdat er geen punt in haar buurt was heeft ze er eentje op haar eigen erf gecreëerd. Om de beurt staat zij zelf of één van haar vriendinnen klaar om de klanten te helpen. Maar stomtoevallig deze dag dus niet. De deur was dichtgewaaid zodat het voor een nieuwe klant niet helder was waar je naar binnen mocht.  Ik voelde genoeg vrijheid om wel aan alle deuren te voelen en jawel hoor; daar stonden de kratten klaar met een lief briefje erbij waarom er vandaag voor die ene keer geen vrijwilliger was.

Deze mevrouw was dus toch nog geholpen. Ik heb de vlag daar achtergelaten met eveneens een lief briefje erbij. Vanaf nu wappert daar elke week deze vlag aan de weg. Het wonder van Thesingen, zoals we het zijn gaan noemen, is nu voor iedereen makkelijk te vinden!

Ben jij er al eens geweest? Of heb jij ook een huis waar je wel voor meerde mensen de kratten kunt ontvangen? Als je in een thuisbezorgdgebied woont kun je op deze manier ook je buren tot dienst zijn. Leuk toch om zo samen te bouwen aan een eerlijkere, gezondere en leukere weg van boer naar bord!