'Maar weet je wat het wel is Monique, echt nog niemand van onze groep kende jullie. De jongeren niet, hun ouders niet, vrienden en kennis niet... Dat moet toch anders kunnen zou je zeggen? Want als ik vertelde waar de Streekboer voor staat was iedereen gelijk mega enthousiast over jullie concept.'

‘Ik kom vrijdag ein-de-lijk- de auto magneet terugbrengen, hoor! Enne, oh ja… Ik ben er dus eentje kwijtgeraakt… dusse het is er inderdaad nog maar eentje…. Ben je daar boos over? Ik vergoed hem wel hoor!’

Op Mireille kun je sowieso onmogelijk boos worden, dus vergoeden hoeft niet, en al helemaal niet als je weet wat ze met de magneten, waar er nu dus nog altijd eentje van is, heeft gedaan.

Wij hadden het jongerenproject gesteund waarvan zij begeleider is. Ze laat met haar team jongeren werken aan hun weerbaarheid in de maatschappij. Voor dit project gingen jongeren liftend van A naar B.

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, dus wij vonden het super tof om dit project te steunen met een kleine bijdrage uit de Uitgestelde Boodschappen vanuit de winkel in de BlokhuisPoort.

In ruil daarvoor mocht de Streekboermagneet op het busje waarin zij met het begeleidende team achter de jongeren aan reden. Met die jongeren kwam het allemaal dik in orde. Maar de begeleiders waren toch zo nerveus dat ze per ongeluk verkeerde brandstof in de bus hebben getankt. Daardoor raakten ze zelf even de kluts kwijt en dus ook die ene magneet. Die zat over de tankdop heen geplakt en werd dus vergeten in alle consternatie…

Die ligt dus nu ergens voor ons reclame te maken, zullen we maar denken. Die andere magneet heeft keurig tot het einde op de auto geprijkt! Dus heel veel mensen hebben gezien dat de jongeren onder andere zo lekker gingen op de boodschappen van de Streekboer.

‘Maar weet je wat het wel is, Monique, echt nog niemand van onze groep kende jullie. De jongeren niet, hun ouders niet, vrienden en kennissen niet… Dat moet toch anders kunnen, zou je zeggen? Want als ik vertelde waar de Streekboer voor staat, was iedereen gelijk mega enthousiast over jullie concept. Dus ik wil je eigenlijk vragen hoe we daarin kunnen helpen. Want tja, aan zoekgeraakte magneten heb jij niet zo veel. Heb je nog andere opties?’

En die hebben we uiteraard!

En het is ook nog eens super simpel!

Wie o wie vindt het gewoon echt zelf mega leuk om dingen op Social Media te posten? Het maakt niet uit welk kanaal. Wij zitten zelf op Facebook, Instagram en Linkedin, maar alles mag wat ons betreft. Wat zijn de ideeën?

  • Bijvoorbeeld een recept delen met de boodschappen van de Streekboer.
  • Of vind je de verhalen die we schrijven leuk en wil je daar zelf content van maken. Dus reels, Stories, video’s, foto’s, noem maar op wat er allemaal kan tegenwoordig!

Dat zouden wij echt onwijs gaaf vinden. Want we weten allemaal hoe die Socials werken. Je komt zelf nauwelijks buiten je eigen bubbel. Maar dat gaat snel anders worden als jullie als Streekboer-fans zelf over ons gaan schrijven en ons taggen in jouw berichten.

Dus ben jij echt zo iemand die moeiteloos hippe visuals maakt en daar plezier in heeft? We zijn je tot in de eeuwigheid dankbaar. Want zo help je ons week naar week groeien. Dat is precies wat wij willen. Stap voor stap een beetje groter worden. Dan kunnen wij de kwaliteit blijven garanderen en is er ook steeds voldoende tijd om vragen van nieuwe klanten persoonlijk te beantwoorden. Want dát vinden wij dan weer het allerleukst en fijnst om te doen: een echt band met onze klanten opbouwen. Daar staan we voor!

Dus is het voor jou geen enkele moeite om te gekke content te maken? Wij zeggen: GO! Wij kiezen steeds de content-creator van de week uit om te kunnen belonen met een extraatje op je account om boodschappen van te doen. Dus we maken er ook nog een leuke wedstrijd van. Laat je ons weten of je in bent?!