Ik wil best in een kudde lopen...

Maar wel voorop! ;-)

Mefrouw’s eco-shop verkoopt schaapjes! Ze zijn een beetje plat en dat is maar goed ook want eigenlijk zijn het pittenzakjes die je dus als kruikje kunt gebruiken.

Ik heb iets met schapen, ze zijn grappig. Ze leven in een kudde, net als wij. Ik zeg altijd dat ik het prima vind om met de kudde mee te lopen… zolang ik maar voorop loop. 🤗

Nu is het bijzondere aan de schaapjes die wij verkopen dat ze aan de zijkant een ritsje hebben om het pittenzakje er in en eruit te halen. Toen de schaapjes in het schap werden gezet, met de ritsen aan de achterkant, viel het op dat er eentje de rits aan de andere kant heeft zitten. Die kijkt dus ook de andere kant op!

“Die ga ik kopen! Dat schaap lijkt op mij in de kudde. Dat schaap ziet namelijk letterlijk andere opties dan de meeste anderen in de kudde. Dat ene schaap zal dus ook andere oplossingen zien dan al die anderen. En toch is het verder precies hetzelfde schaap. Tis dus alleen maar de kunst om het zo te brengen dat de rest er iets mee kan terwijl ze kijken naar iets totaal anders.”

Precies wat de winkel met het hele team doet dus. Iets nieuws bouwen omdat wij de oplossing al hadden gezien. Kijk je mee tijdens De Nacht van Boer vindt Klant?

In die donkerste nacht gaan wij in elk geval het licht zetten op een zonnig perspectief. We hebben je hulp nodig!