En als je per seizoen ziet dat de inpaktafel met iets is opgeleukt?! Dan weet je dat Agatha aan de slag is geweest. Want zij zorgt graag voor een vrolijk extraatje.

Over Agatha, Jaap en Arie van afhaalpunt Sneek:

‘Waar zijn jullie afhaalpunten dan allemaal? Zeker alleen in de grote steden en dan in van die achterafstraatjes waar je alleen op de fiets kunt komen?’

‘Nee hoor! In tegendeel. Want daar zitten de punten inderdaad ook, maar bijvoorbeeld ook bij de Welkoop in Sneek. Super handig te bereiken zowel op de fiets als met de auto.

Veel klanten komen bijvoorbeeld direct van hun werk en gaan dan nog even bij hun afhaalpunt langs. Dan zijn mensen vaker met de auto. Daarom hebben we afhaalpunten in werkelijk alle soorten en maten zodat je er altijd eentje kunt kiezen die bij je past

In eerste instantie zien we wel eens verbaasde blikken als we vertellen dat we bij vier Welkoops afhaalpunten hebben. Wat niet iedereen weer is dat die winkels, net als wij, ook werken aan een steeds groenere wereld.

De klanten die daar komen zijn dus ook mensen doe graag met hun voeding de wereld wat mooier willen maken. Een mooie samenwerking dus!

In Sneek weten onze vaste klanten al helemaal hoe het werkt. Je loopt achterom nadat je je auto of fiets geparkeerd hebt. In het magazijn waar je voor de gelegenheid gewoon naar binnen mag lopen toveren onze vrijwilligers elke week een heuse streekboer winkel.

Jaap is er eigenlijk elke week. Agatha en Arie wisselen elkaar week om week af. En als je per seizoen ziet dat de inpaktafel met iets is opgeleukt?! Dan weet je dat Agatha aan de slag is geweest. Want zij zorgt graag voor een vrolijk extraatje.

En dat bedoel ik dus. Een webwinkel doet zoiets toch niet, De Streekboer dus wel. Dat hebben we dus echt alleen maar te danken aan de mensen die elke week voor je klaar staan met liefde voor jou, voor de boodschappen en voor alles daar omheen.

Wat is jouw leukste ervaring op een afhaalpunt?