We gaan bijvoorbeeld ook mini-biebjes laten maken. En dan maken we deze keer niet de fout door te zeggen dat het mini kookboeken zijn. ;-)

Wat ik nou zo super leuk vind aan verder werken via de Streekboer aan de missie die we in met Jouw Dagelijkse Kost ook al hadden is dat de kleine leukigheden uit de winkel doorsijpelen in de online variant van lokale, duurzame verpakkings-arme boodschappen.

We gaan bijvoorbeeld ook mini-biebjes laten maken. En dan maken we deze keer niet de fout door te zeggen dat het mini kookboeken zijn. 😉 Het is een mini-bieb mét kookboeken van alle formaten (en jaartallen. Echt pareltjes al weer binnen gekregen!)

In alle kookboekjes komt een sticker met de informatie die we willen geven. Want natuurlijk is het de bedoeling dat we de mensen inspireren om bij de Streekboer van minimaal 50 lokale boeren hun boodschappen te doen!


Wat leuk dat je een kookboekje uit de mini-bieb van de Streekboer hebt bemachtigd!

We wensen je er heel veel kookplezier mee.

  • Wist je dat je van ongeveer 50 boeren uit Noord Nederland Boodschappen kunt doen bij ons om heerlijk mee te koken?
  • En wist je ook dat die boeren en leveranciers samen een assortiment leveren dat supermarktwaardig is!
  • Allemaal uit eigen regio van boeren die hun uiterste best doen om te zorgen dat hun bedrijf over 100 jaar nog steeds bestaansrecht heeft.Dat lukt alleen maar als ze met respect voor mens, dier en milieu produceren.

Geweldig toch dat jij dat online gemakkelijk kunt bestellen en daarna wekelijks kunt afhalen op één van de vele afhaalpunten in Friesland, Groningen en Drenthe. De boodschappen die je wel nodig hebt maar echt niet in het Noorden te verkrijgen zijn kopen wij voor je in. Het is dan altijd biologisch zodat het te traceren is of rechtstreeks van een boer uit het buitenland zonder tussenhandel die zich gegarandeerd kunnen meten aan de biologische standaard.

Dus wie weet, kook jij straks iets lekkers uit dit boek met de boodschappen van de Streekboer!

Smakelijk eten alvast van het hele team van De Streekboer