Leeuwarden, een stad zonder fratsen, een stad ook om onvoorwaardelijk van te houden.

Leeuwarden houdt in elk geval veel van jou! Zin om hem te (her)ontdekken?

De krioel-route is een wandelroute door Leeuwarden langs allemaal leuke plekjes (van nog leukere mensen) die iets te maken hebben met duurzaam leven en ondernemen. Gewoon super tof om op die manier te stad te verkennen voor wie voor het eerst in Leeuwarden is of voor wie de stad wil herontdekken. Niet meer, niet minder.

Het ontstond spontaan omdat mijn moeder en mijn tante vanuit Brabant naar Friesland op visite kwamen. Hoe kon ik ze beter uitleggen waarom ik zoveel van deze provincie en stad ben gaan houden, dan door ze langs mijn lievelingsplekjes en lievelingsmensen te sturen?

De route werd eigenlijk veel te leuk om alleen voor hen tweetjes te houden.
En zo ontstond in op een zomerse zaterdagavond zomaar de route waar we als ondernemers vóór de corona-tijd al eens voor rond de tafel wilden gaan zitten. Maar ja, door alles wat gebeurde ging het op de lange baan. En daar heb ik het nu vanaf gehaald. 😉

Nu we de route online hebben gezet kan die ook makkelijk weer verder worden uitgebreid. Wie plekjes weet die zeker in deze route passen? Laat het ons weten. We kunnen er altijd nog een meerdaags arrangement van maken. 😊

Maarrr…. We zijn wel kritisch! Als je in de route wilt worden opgenomen moet je wel kunnen vertellen wat jij er aan doet om binnen de ecologische grenzen te ondernemen. Maar dat spreekt voor zich natuurlijk.