We hebben voor twee van onze producten waar heel veel vraag naar is en die niet bij De Streekboer te koop zijn logeer- en adoptieadressen gevonden.

We hebben voor twee van onze producten waar heel veel vraag naar is en die niet bij De Streekboer te koop zijn logeer- en adoptieadressen gevonden.

Zo tof! In de Vijzelstraat zit Suzanne met haar leuke winkel: Meet Mister Fred. Zij gaat de producten van de Noordkroon verkopen vanaf januari.  Dus die blijven beschikbaar in de stad. Hoe mooi is dat?!

Suzanne adopteert dit merk omdat ook als wij een doorstart gaan maken we weer kritisch gaan kijken naar het concept. Het moet echt lokaal zijn of bio als het van verder komt. En helaas is het zo dat de wolindustrie zo ver weg is gegaan dat wolvet alleen nog uit Nieuw Zeeland komt. Dat is eigenlijk te gek voor woorden omdat we hier ook wol hebben, maar toch, het is zo. Op de website van de Noordkroon staat het heel goed uitgelegd.

Het merk past dus veel beter bij de winkel van Suzanne dan bij die van ons. Dus met liefde geven we het aan haar door. En bovendien ontdekken jullie dan, als je hem nog niet kent, de charmante Vijzelstraat. Het is echt amper een kilometer bij ons vandaan.

En de Suver gezicht-, huid-, en haarzepen gaan bij haar logeren!

Madelief zit ook. in de Vijzelstraat

Inge, de eigenaresse, is altijd te porren voor een leuke actie.

Dus toen ik voorstelde of het wasmiddel van de Zeepfabriek in Wijnjewoude bij haar mocht logeren hoefde ze niet lang na te denken.

Je kunt daar dus terecht vanaf januari om je nieuwe flessen op te halen en je lege weer terug te brengen.

Haar winkel hangt bomvol prachtige tweedehands kleding. Dus veel ruimte is er niet. Ik heb haar beloofd dat ik haar met de bakfiets kom bevoorraden. Dan heb ik gelijk een mooi excuus om lekker vaak bij haar in de rekken te snuffelen. Best een leuke bijkomstigheid.

Ik ga nog een paar van die leuke tweedehands winkeltjes vragen, weet jij iemand die ook een product van ons te logeren wil hebben? Laat het ons maar weten dan kijken we of het inderdaad lukt om dat zo te doen!