Het is misschien een beetje een gekke gewoonte van mij... Ik sta op. Laat mijn hond uit. Zet een sterke bak koffie en kruip achter de laptop om de dag op te starten.

Tot zo ver vrij normaal denk ik...

Het is misschien een beetje een gekke gewoonte van mij… Ik sta op. Laat mijn hond uit. Zet een sterke bak koffie en kruip achter de laptop om de dag op te starten. (Tot zover is het vrij normaal denk ik…)

Dan komen de ideeën…

En dan kan ik het vaak niet laten om de gedachten die in mijn hoofd komen met jullie te delen.

Ongenuanceerd, met mijn haren nog alle kanten op… Het zijn de inmiddels roemruchte “Monique staat op” filmpjes…

En die ideeën die ik dan deel die brengen we uiteraard in de praktijk in de winkel. En dan komt vanzelf de dag dat ook de media ons uitkiest om het positieve tegengeluid in  beeld te brengen via de winkel.

We namen er deze week ook een podcast over p (Zonder applausjes er tussen Rinze, speciaal voor jou. 😉 je had gelijk, de podcast over de winkel mag een tikkie minder hilarisch.)

Ook op tv

Al met al kwam het ze dat de twee regionale omroepen een item opnamen in de winkel waarbij ik mocht vertellen hoe wij het doen en hoe wij de toekomst zien.

Omrop Fryslan publiceerde dit bericht dat ook op het Friese journaal kwam.

Omroep Leo maakte er onderstaand filmpje van: