Niet zo maar een kapper!

Wie ver verhuist moet ook op zoek naar een nieuwe kapper! Dat viel me niet mee want ik was al jaren bij een kapper die mij overtuigde dat stekeltjes toch echt niet zo goed bij mij paste...

Niet zo maar een kapper!

Wie ver verhuist moet ook op zoek naar een nieuwe kapper! Dat viel me niet mee want ik was al jaren bij een kapper die mij overtuigde dat stekeltjes toch echt niet zo goed bij mij paste… Ze zorgde ervoor dat ik nu mooie lange lokken heb! Ik ben haar daar nog steeds erg dankbaar voor!

Puur Couleur

Puur Couleur is een biologische, milieuvriendelijke kapsalon.
De filosofie: respect voor elkaar, voor jezelf en voor de natuur!

En ze zit bij mij in de buurt!

Nou dat past één op één bij mij. Dat bleek ook toen ik er was geweest. Wat een leuke vrouw is Janke, en wat een prachtige kapperswinkel heeft ze.

Zij heeft het echt begrepen. Alles klopt, tot en met het zelf ontworpen en gemaakte interieur. Maar ook de andere producten die je bij haar kunt kopen zijn allemaal vrij van chemische stoffen.

Chemicaliën in (haar)cosmetica zijn niet alleen milieubelastend, ze zijn ook nog eens echt slecht voor je gezondheid. Niet iedereen weet dat… Ik zou het het liefst van de daken schreeuwen.

Ik ben niet precies op de hoogte van de prijzen van kappers die chemisch kleuren, maar ik denk dat je ongeveer hetzelfde betaald. Bij Janke krijg je hier, in tegenstelling tot de ‘gewone’ kapper, een absoluut topproduct voor terug. Eentje waarmee je ook nog eens lang kunt doen als je haar verzorgingstips opvolgt.

Kortom een heel verantwoorde investering voor wie zijn leven lief heeft en net als ik gezond hoopt te blijven.

Natuurlijk krijg je geen garantie als je gezond leeft om nooit meer ziek te worden, maar je ondersteunt je lichaam ook op deze manier in elk geval wel op de juiste manier.

Goed kleurtje

Dus nu heel blij met mijn geknipte en gekleurde haren. Janke neemt de tijd voor je. Echt geweldig van genoten!