We hebben de vlag uitgehangen afgelopen donderdag. Nou hou ik er sowieso van om elke dag de slingers op te hangen. Maar deze week deden we er dus ook nog eens deze vlag bij uit!

We hebben de vlag uitgehangen afgelopen donderdag. Nou hou ik er sowieso van om elke dag de slingers op te hangen. Maar deze week deden we er dus ook nog eens deze vlag bij uit!

Ik zal uitleggen hoe het zit. Het leven (en de dood) hebben mij geleerd dat het allemaal alleen maar om liefde draait. Verder doet het er allemaal niet zo toe.

Zo is uit pure liefde voor het leven de winkel ontstaan. En heel eerlijk? Ik denk dat de grootste succesfactor is dát dat zo voelbaar is. Hier wordt geen domme arbeid verricht  maar hier wordt met liefde en plezier gewerkt! Niet iedereen zal het misschien zo benoemen maar van veel mensen hoor ik iets van deze strekking terug; het is zo fijn om even hier te zijn, echt te ‘zijn’.

Ik hoef er geen moeite voor te doen om aan klanten dat gevoel te geven, het gaat gewoon zo, ik kan het ook helemaal niet anders.

Ik kan de dingen alleen maar doen zoals ik ze doe; met hart & ziel én met liefde & plezier.

Zo leerde ik Brenda en Louise kennen. Vanaf het eerste moment sloot ik ze in mijn hart. Wat een topmeiden zijn dit. Open, eerlijk en keihard werkend voor de goede zaak. In hun geval, naast hun gewone dagelijkse dingen, zich maximaal in te zetten voor onze jeugd en jongeren die ontdekken dat ze houden van mensen die hun gelijke zijn. Ze zetten zich in om deze jonge mensen te ondersteunen in hun zijn, ook als ze ontdekken dat dat anders is dan hoe ze geboren zijn.

Want vanzelfsprekend is er helemaal niks mis met je als je verliefd wordt en van iemand gaat houden. Het doet er totaal niet toe of jezelf een man of een vrouw bent en diegene op wie je verkikkerd bent ook van jouw categorie is of iets daar tussenin. Het doet er ook totaal niet toe hoe je geboren bent en hoe je je ontwikkelt. We zijn allemaal mens, en daarom telt er maar één ding in relaties: DE LIEFDE!

Op 1 april, en dat is echt geen grap, was het 20 jaar geleden dat in Amsterdam de eerste huwelijken van mensen van gelijk geslacht werden gesloten. 20 jaar geleden nog maar en Nederland liep dan ook nog eens voorop.

Voor ons een reden om op 1 april de regenboogvlag uit te hangen om de liefde extra te vieren. Want mensen die van mensen houden, daar kan toch echt niemand raar van opkijken?

Dat wilde ik, hoewel het dus niks met lokale en duurzame boodschappen te maken heeft delen met jullie in deze lentetijd;

Vier het leven, en heb lief!