Repareren met goud! Omdat je dat meer dan waard bent!!!!

Ik zag deze op de tijdlijn van Myrte, ik deel hem graag, maar niet zomaar. Want het is ook niet zomaar even iets! Het laten helen van je emotionele wonden is een niet mis te verstane factor in je gezondheid!

Repareren met goud! Omdat je dat meer dan waard bent!!!!

Ik zag deze op de tijdlijn van Myrte, ik deel hem graag, maar niet zomaar. Want het is ook niet zomaar even iets! Het laten helen van je emotionele wonden is een niet mis te verstane factor in je gezondheid!

Dit prachtige gebruik helpt je hiermee:

Repareren met goud omdat je dat meer dan waard bent!

Ik koesterde altijd al mijn onzichtbare littekens en wist dat ik daardoor steeds krachtiger werd. Wat ooit was bleef niet alleen een mooie herinnering over het toen. Nee, als een gezond goed geheeld litteken ontwikkelde, dat wat was, keurig met mij mee. Ik bleef de dagen plukken!

Met dit Japanse gebruik in het achterhoofd voel ik me nog meer gesterkt dat we weer helemaal op de goede weg zijn! Want inderdaad, ik heb zonder het gebruik te kennen, met goud gerepareerd in de eerste jaren na het moois dat ooit was.

Nu al weer een maand of tien onderweg met ons nieuw ontstane samengesteld gezin dat dus ook met goud verbonden lijkt?! Een prachtige gedachten!

Het verklaart ook wel waarom het werkt zoals het werkt vermoed ik?

Er is respect, soms uitgesproken soms woordeloos, voor alles wat ooit was, zowel bij mij als bij de anderen.
Er is ruimte voor het verdriet en gemis wat er daardoor nog steeds is en altijd mag blijven.
En er is, denk juist daardoor, precies de juiste aandacht om nieuwe dingen te laten ontstaan.

… Wat ben ik onuitspreekbaar dankbaar hiervoor …!