Voor wie soms wel eens denkt dat alle moeite die je doet voor niks is, deel ik nu een verhaal om het tegendeel te bewijzen!

Voor wie soms wel eens denkt dat alle moeite die je doet voor niks is, deel ik nu een verhaal om het tegendeel te bewijzen!

Brenda hoorde mij zuchten dat het wel leuk is die labels op de kast maar dat het een ongelooflijk gepruts is en bovendien ook nog eens verspillend is! Steeds een A4-tje printen met een paar labels, dan knippen en plakken om er vervolgens achter te komen dat je er eentje vergeten bent en dus weer een A4-tje moet printen, etc etc…… Zucht!

Toen ze binnen kwam hoorde ze Ronny ook nog net zeggen: ‘Weet je wat wij nodig hebben? Een labelprinter! Dan kun je ze per stuk printen en bovendien hoef je dan niet meer te knippen en plakken, dat doet die vanzelf!’

‘Dat treft’, zegt Brenda, ‘want ik heb zo’n ding werkeloos thuis staan. Mag je zo hebben. Een kringloopvondst die ik later toch niet gebruikt heb.’

En zo gezegd, zo gedaan. Dus Brenda dook het ding op om er achter te komen dat de kabels verdwenen waren. Maar die heeft ze via verschillende kringlopen weer bij elkaar gescharreld en toen, toen bleek het ding niet meer te werken op de huidige computers omdat er geen update kon worden gedaan meer!

Maar zelfs toen liet ze zich niet uit het veld slaan. Ze schreef even de klantenservice van Dymo aan om te vragen of ze op een of andere manier toch nog software kon krijgen die de boel weer aan de praat zou helpen.

Maar helaas dat kon dus niet.

‘Tja’, zei ze, ‘dat is nou ook wat, zit ik met een in principe goed werkend apparaat maar kan ik er toch niks meer mee?!’

Maar deze klantenservice is er een met hoofdletters want wat bleek? Ze kreeg kosteloos een nieuw apparaat toegestuurd. En voila, die hebben wij nu gekregen!

Zo’n ding kost toch al snel een paar tientjes. Wij hadden ons al voorgenomen om die tientjes uit te geven, maar dat hoeft nu dus niet. Dus gaan wij die paar tientjes stopen in de OPERATIE STEENBREEK HEECHTERP-SCHIERINGEN waar we zoveel mogelijk Uitgestelde boodschappen aan willen kunnen leveren.

Dit hele lange verhaal is dus om jou te laten zien dat moeite doen dus echt loont en dat daar zo maar hele mooie dingen uit voort kunnen komen. Zo levert zo’n service van Dymo spontaan extra geld op voor een goed doel.

En weet je wat het mooie is, het is niet eens het enige wat ze (Louise, haar vriendin zit ook in het complot) gedaan hebben. Ze hebben ook jam gemaakt van hun cherrytomaatjes (die moet je trouwens echt proeven, zo lekker!). En wat denk je, ook die hoefden wij niet te betalen. Alle opbrengst van dit soort giften gaan allemaal in ons potje om weg te kunnen geven aan wie het goed kan gebruiken.

Zo zie je maar, er zijn heel veel manieren om te doneren aan de Uitgestelde boodschappen! Wil je ook nog iets geven? Wij zorgen dat het goed terecht komt!