In de winkel hebben wij geen politieke kleur.

Die mag je uiteraard helemaal zelf kiezen en invullen.

In de winkel hebben wij geen politieke kleur. Die mag je uiteraard helemaal zelf kiezen en invullen.

Wij hebben wel een kijk op de wereld maar welk partijprogramma ik ook lees; ik kan me (op papier!!!) overal in herkennen. Gelukkig maar, we leven in een land van polderen polderen en nog eens polderen. Daarom hou ik ook zo oneindig veel van Nederland.Monique van Jouw Dagelijkse Kost met Pipi Langkous energie

GroenLinks Leeuwarden had iets met spruitjes bedacht omdat VVD Leeuwarden
iets met Spruitjes had geassocieerd. Leuk, denk ik dan, ik verkoop ze vooral graag van eigen bodem.

Ik als eenvoudige winkelier moet er vooral erg om lachen en geniet als Femke, met haar onwijs energieke manier van doen, mij spontaan opbelt met een plan. Ik ben gelijk in voor haar plan. Eigenlijk al voordat ik weet wat ze wil. Ik wil pipi-langkous-enerige altijd steunen! Want dáár heeft de wereld echt heel veel van nodig in mijn ogen!

Ik heb van achter mijn toonbank een prachtig uitzicht op de maatschappij. Van links naar rechts komt het hele scala voorbij en wij houden van iedereen evenveel.

Dat wij ideeën hebben over de nieuwe economie, dat wij filosoferen hoe de wereldhandel verbeterd kan worden, dat wij pogingen doen om de footprint (of foodprint in ons geval 😉) te verminderen… Het doet er niet toe want het past werkelijk bij alle partijen. Ik ken niemand die daar tegen is. De ene doet het alleen linksom de andere doet het rechtsom.

Ik ziet ook dat het hele scala denkt en werkt in het bestaande systeem. Een systeem dat tot een decennia of wat geleden ook nog prima functioneerde. Maar omdat ‘ze’ wel vanuit dat systeem acteren blijven ze heerlijk hakketakken met elkaar. Ach, ik kan er alleen maar om glimlachen.

Zal ik ze verklappen dat problemen niet worden opgelost op het niveau waar ze op ontstaan? Weten ze zelf toch ook wel? Zoals ik al zei, daar is Pipi-energie voor nodig zoals onder meer Femke die heeft.

Ik blijf dus ook gewoon lekker rebels mijn ding doen in de

Nieuwe Oosterstraat Leeuwarden en rol daar ongemerkt met een heleboel andere ondernemers het Het Circulair Kwartier uit over de hele binnenstad en vertel her en der hoe Laat geld lokaal rollen het economisch potentieel kan optimaliseren. Allemaal vorm- en kleurvrij!

Ik geniet zo van het werk dat achter de winkel schuil gaat. Bij ons winkelen is leuk om al die redenen, dat is in elk geval wat wij terug horen. Kom je ook?