Vlak voor kerst terwijl ik druk doende was met te gekke kerstpakketten maakte ik tijd voor een vraaggesprek met Dick Verheul van Groeneverhalen.nl

Vlak voor kerst terwijl ik druk doende was met te gekke kerstpakketten maakte ik tijd voor een vraaggesprek met Dick Verheul van Groeneverhalen.nl

Alle belangrijke onderwerpen waarom we doen wat we doen kwamen aanbod. De moeite waard om terug te kijken denk ik!

Citaat van de website van Dick:

‘Ze had nooit verwacht dat ze ooit een winkel zou runnen, maar nu wil ze hem niet meer kwijt. De winkel ‘Jouw Dagelijkse Kost’ in de Oosterstraat in Leeuwarden is dan ook een heel bijzondere winkel. Naast groente, zuivel, brood en andere essentiële dagelijkse dingen draagt Monique van Etten er ook een verhaal uit, over voeding en gezondheid en een transitie naar een mooie toekomst. Beluister het interview in de dertiende aflevering van Groene Verhalen.”