“Ik wil zo graag verpakkingsarm mijn boodschappen blijven doen. Bij Jouw dagelijkse kost kon ik zo fijn mijn eigen verpakkingen meenemen. Hoe moet dat nu?”

“Ik wil zo graag verpakkingsarm mijn boodschappen blijven doen. Bij Jouw dagelijkse kost kon ik zo fijn mijn eigen verpakkingen meenemen. Hoe moet dat nu?”

Mijn antwoord is als altijd: bestel online bij De Streekboer, je kunt ook bij hen je zakjes en tasjes weer netjes opgevouwen teruggeven voor hergebruik. Bij welke webwinkel kan dat nou?! Bij De Streekboer dus wel.

Zo min mogelijk plastic en zakjes, tasjes, eierdozen uit uiteraard de statiegeld flessen van de zuivel: de hele handel mag gewoon weer retour!

Scheelt je echt zoveel afval in de grijze bak als je op deze manier boodschappen doet.
Jullie weten het al, ik ben fan! Dus doe er je boodschappen nu de winkel er (tijdelijk) niet meer is en als je net als ik kunt investeren en wilt dat ze groeien:

https://crowdfunding.destreekboer.nl/

En nee, het is niet gek om in een ‘concurrent van de winkel te investeren. Want ze zijn geen concurrent maar een onmisbare partner! Je kunt, in de finale van de campagne, ook kleine bedragen investeren.

En of het geldwolven zijn omdat ze maar blijven vragen of je meedoet? Nee, joh, ben je mal!

Normaal gaan bedrijven naar banken als ze groeien. Bedrijven die voor volgende generaties klaarstaan pakken dat anders aan: die halen geld op bij de mensen die belang hebben bij eerlijk lokaal duurzaam en verpakkingsarm voedsel!

De rente gaat niet naar de bank maar naar jou als rechtstreeks belanghebbende; In geld of tegen een hogere rente in boodschappen. Gewoon een heel goed idee toch!? Heb je vragen? Stel ze gerust. Ik sta graag voor je klaar om je vraag te beantwoorden.