Qyra komt giebelend de winkel in. "'k heb weer wat nieuws'.
Aan haar krullende neus van plezier zie ik eigenlijk al wat het is... Als vrouwen onder elkaar gieren we het al uit van het lachen zonder dat we hebben uitgesproken waar het over gaat.

Qyra komt giebelend de winkel in. ‘Ik heb weer wat nieuws voor de shop in shop van Mefrouws eco-shop…. … Hoewel deze eigenlijk voor meneer zijn’.

Aan haar krullende neus van plezier zie ik eigenlijk al wat het is… Als vrouwen onder elkaar gieren we het al uit van het lachen zonder dat we hebben uitgesproken waar het echt over gaat.

‘Ze zijn toch niet herbruikbaar hè????’ ‘Neee, dat dan weer niet’ stelt ze mij gelijk gerust. Maar dat ik het bij het rechte eind had is wel duidelijk.

Het is niet dat we zo bleu zijn hoor. En ook niet dat we zo preuts zijn, maar het is gewoon omdat het over iets heel erg privé gaat, iets intiems ook en vooral over iets heel moois dat zo breekbaar en kwetsbaar is dat je het alleen deelt met wie je de liefde beleeft.

Daar moet je dus vooral niet plat over doen. Als je er dan toch over gaat praten dan wordt het toch al snel giebelig. Bizar eigenlijk want koning keizer admiraal, seksuele – & vooral liefdevolle behoeftes hebben we allemaal toch?

De liefde mag (of moet zelfs?!) gevierd worden als je het ons vraagt. Want het leven is veel te kort om het genieten over te slaan. Denk niet dat het later wel kan, want later kan zomaar vandaag zijn. Bovendien is er geen beter boost te bedenken voor je immuunsysteem dan intimiteit, dus vooral in deze tijd kun je beter geen kansen laten liggen. 😉

Veel mensen zijn zich inderdaad steeds meer bewust van de kwetsbaarheid van hun lichaam. Hoe meer je je daar bewust van wordt hoe waardevoller het wordt. En is het dus steeds logischer om juist als het over die prachtige intieme momenten gaat ook heel goed voor jezelf en alles om je heen te zorgen.

Maar je kunt nog zo’n (knuffel)beest in bed zijn, je hebt toch geen zin in dierlijke ingrediënten in je beschermende producten als je werkelijk van het totale leven houdt? Precies daarom zijn de condooms die wij verkopen vegan, veilig en vertrouwd.

Dus voor iedereen met een vaste relatie die op deze manier willen zorgen dat er nog even geen nieuw leven ontstaat, of voor iedereen die nog niet zeker weten of het everlasting love is geeft dit nieuwe product de juiste bescherming.

Kom daarom zonder gene even bij ons langs als het je van pas komt. Ook handig voor iedereen met jong volwassen kinderen waarvan je hoopt dat ze verstandig genoeg zijn maar waarvan je ook weet dat het een awkward onderwerp is voor deze leeftijdsgroep. Want je kunt als ouders wel denken dat ze daar nog lang niet aan toe zijn… Het kan toch maar wát handig zijn als stomtoevallig in het badkamerkastje de condooms zomaar voor de pak liggen en dat gênante moment niet te hoeven overleggen met hun ouders.

Kortom, er zijn heel veel redenen om blij te zijn met deze uitbreiding van het assortiment.

Dan zullen we vanaf nu geen flauwe grapjes meer maken en discreet omgaan als je nog even bij ons binnenloopt als je vermoedt dat ze, om welke reden dan ook, weleens van pas kunnen komen. 😉

Spread the love en zorg goed voor elkaar!

Veel liefs van ons in elk geval. 🧡