Laatste dag van de maand! Hebben we het gehaald of niet?????

GELD TELLEN DUS!

En YES YES YES, we hebben het gehaald!!!!!

Laatste dag van de maand! Hebben we het gehaald of niet?????

GELD TELLEN DUS!

En YES YES YES, we hebben het gehaald!!!!!

Kwetteren over omzet doe je dan wel niet zo vaak in dit calvinistische land. Maar vandaag doe ik het dus lekker wel! Waarom? Omdat ook onze klanten heel blij zijn dat de omzet stijgt.
Want dat wil zeggen dat wij het als winkel gaan redden! En ook dat er steeds meer ingekocht kan worden en het dus alleen nog maar fijner en makkelijker wordt om bij ons je boodschappen te doen!

Want een kind snapt dat als er maand na maand geld bij moet dat het dan een kortdurend avontuur zou zijn.

Maar inmiddels zijn we op het punt waarop we in plaats van een maandelijkse storting uit de privé-pot, een maandelijkse opname kunnen doen om de privé-pot weer te vullen.

En dat komt precies op het geplande moment. De eerste twee jaar mochten we van onszelf leven van ons spaargeld. Daarna zou er terugverdiend moeten worden. En dat is nu dus het geval!

Ik ben super-mega-trots.

Trots op de winkel, op de klanten die steeds meer kopen en het ook steeds meer doorvertellen aan buren, vrienden en familie! En natuurlijk ben ik ook gewoon retetrots op het feit dat de energie die er in is gestopt er nu ook echt weer uit komt!

We liggen op groeischema voor de winkel. Er komen nu hele leuke volgende stappen aan. En waarom zouden die niet lukken? Die eerste twee jaar zijn ook gegaan zoals ik had bedacht. We zijn nog maar net op stoom aan het komen hoor. Er kan en komt nog meer. Hou ons in de gaten!!!! 😊🙏

#succes #duurzaam #hetkanwel #nieuweeconomie #lef #doorzetten