Na dit bijzondere jaar wensen we je juist een heel goed 2021 toe.

We zien steeds meer vaste klanten in de winkel en daar zijn wij onvoorstelbaar dankbaar voor.

Na dit bijzondere  jaar wensen we je juist een heel goed 2021 toe. We zien steeds meer vaste klanten in de winkel en daar zijn wij onvoorstelbaar dankbaar voor. Als je in een tijd zit waarin je op veel belangrijke dingen geen invloed hebt, dan is het heel fijn om op de dingen waar je wél invloed op hebt, deze te grijpen.

Eerlijke en echt gezonde boodschappen doen is daar een belangrijk onderdeel van. Wij gaan daar in het nieuwe jaar onverminderd mee door!

We sluiten, geheel in stijl van de kleine kruidenier, met een weekje pauze af. Wij zijn immers geen winkel die meedoet aan de 24/7 economie. Een weekje reflectie op de toekomst is voor ons goud waard!

Er zijn, naast het verder laten groeien van de winkel, volop plannen die vragen om een vervolg. Dus wij trappelen al weer van ongeduld om aan 2021 te beginnen! We ondernemen in het Circulaire Kwartier en 2021 gaat het jaar worden om ook hieraan vorm en inhoud te geven. Hoe kunnen we de binnenstad van Leeuwarden tot de meest circulaire binnenstad van Nederland maken in de jaren die voor ons liggen.

Want dat de wereld iets nieuws nodig heeft, zoveel is wel helder. Oneindige financiële groei gaan we met veel plezier inwisselen voor Oneindige groei in positieve impact. Wij hebben plannen hoe je dat met een gezonde financiële huishouding voor elkaar kunt krijgen.

Het is leuk, het is interessant, het is uitdagend. Het is ook spannend want we weten op dit moment zelf ook nog niet hoe goed het gaat lukken en of andere bedrijven, overheden en onderwijs genoeg mee kunnen werken om als stad impact te maken.

Kortom: 2021 gaat, als het aan ons ligt, een jaar worden waarin we naast verder werken in de winkel ook verder gaan werken aan het grotere geheel waarbinnen we aan het ondernemen zijn.

We hopen dat we volgend jaar op deze tijd op heel andere zaken kunnen terugkijken als dat we dat nu in 2020 doen.

Lieve mensen, blijf gezond! Ga veel naar buiten! Eet lekker en met plezier! En vind manieren om elkaar te ontmoeten en tijd te nemen voor elkaar! Maak er een onvergetelijk jaar van.