"Zei Durkje nou echt dat ze wil stoppen met smaakjes yoghurt enzo???!!!. Maar ik vind dat echt super lekker, waarom doet ze dat? Het is toch bio?"

“Zei Durkje nou echt dat ze wil stoppen met smaakjes yoghurt enzo???!!! Waarom doet ze dat? Het is toch bio?” Vraagt Martijn zich gespeeld wanhopig af. Ik vind niks zo feestelijk én makkelijk als een yoghurtje met een smaakje.

Want moet je nou echt ook voor je toetje zelf weer halsbrekende toeren uithalen om het lekker te maken?

Dacht je net als Martijn zo goed bezig te zijn met je bio-aankopen? Gaat er dan niks vanzelf!
Ach jawel joh, het valt zelfs reuze mee en het wordt er alleen nog maar veel lekkerder van!
Want je wilt toch graag lekker en gezond eten? Je wilt jezelf toch niet voor de gek houden? Want ook al zijn de bio toevoegingen wel bio, het blijven ordinaire E-nummers en dus meuk, om het maar in de woorden van Durkje zelf te zeggen .;-)

Wie zelf fruit van het seizoen toevoegt (zoals bijvoorbeeld nu de aardbeien uit de volle grond) maakt in een handomdraai een seizoenstoetje met al het goede van beide producten 100% aanwezig. Want de enige bewerking deed je zelf door het fruit in stukjes te snijden. Da’s alles. Dat kunnen we toch onmogelijk veel werk noemen?

Jij 100% eerlijk eten en in een handomdraai een afval-arm toetje want het bakje van de aardbeitjes wordt weer hergebruikt, de fles van de yoghurt idem en de dop kun je voor de hulphonden bij ons weer inleveren (als je Waddenmax kiest en Durkje gebruikt de doppen zelf nog een keer).
Helder verhaal! Maar Martijn had nog een vraag, hij wilde graag het verschil weten tussen beide merken yoghurt.

Het zijn eigenlijk twee totaal verschillende producten. Fijn voor de variatie! Waddenmax is een roeryoghurt, die is helemaal glad en van Durkje is het een standyoghurt met structuur.

Beide ontzettend lekker. Zelf het verschil ontdekken? Ze staan zij aan zij in de koeling in de winkel op jou te wachten.