Ik zou blij moeten zijn... over wel of geen orgaandonor zijn.

... tenminste... velen verwachten dat nu van mij... Het wetsvoorstel om donor te zijn tenzij is door de tweede kamer... Nu moet het natuurlijk nog door de eerste kamer dus het kan ook nog gewoon blijven bij hoe het is...

Ik zou blij moeten zijn... over wel of geen orgaandonor zijn.

… tenminste… velen verwachten dat nu van mij… Het wetsvoorstel om donor te zijn tenzij is door de tweede kamer… Nu moet het natuurlijk nog door de eerste kamer dus het kan ook nog gewoon blijven bij hoe het is…Dat hoop ik… En ik weet dat mensen die mij goed kennen dat wellicht heel erg verbazingwekkend vinden.

Ik was namelijk ooit samen met Robert behoorlijk belanghebbend. Wel of niet op de wachtlijst voor maar liefst longen én een lever…

Alleen als je er 100% achterstaat.

Die lijst is er voor ons nooit gekomen. Maar echt waar, wij zouden nooit organen willen hebben van iemand die ze misschien wel niet had willen geven. Maar alleen maar ‘gegeven’ heeft omdat de donor even vergeten was aan te geven dat hij dat niet wilde…

Natuurlijk, als magere Hein op je schouder tikt als je wacht op organen dan ben je onvoorstelbaar dankbaar als je ze van iemand krijgt. Maar dus wel van iemand die daar zelf 100% achter staat.

Om te weten of je er echt 100% achter staan heb je kennis nodig vanuit meerdere invalshoeken.

Iedereen die orgaandonor is zou bijvoorbeeld ook het boek “Een andere kijk op orgaandonatie” verkenningen van het stervensproces door Ineke Koedam eens moeten lezen. En/of het boek “Eindeloos bewustzijn” van Pim van Lommel.

Ik ben en blijf donor. Heel bewust wel dus.

Er is wel wat energetisch werk voor nodig om in mijn ogen op een juiste manier iets lichamelijk te kunnen doneren. Dat werk verzet ik graag. Je fysieke lichaam ’trilt’ op jouw energieniveau. Als je je organen doneert moet je wel jouw energie eruit laten vertrekken zodat de nieuwe eigenaar ze ook echt helemaal eigen kan maken. Hoe dat werkt? Daarover gaat het onder meer in de Qigong-lessen die ik geef (op aanvraag via Skype).

Stel gerust je vragen die jij hier over hebt. Dat mag hieronder, maar mag ook via een persoonlijk bericht aan mij.