De Streekboer is eigenlijk ook op die manier ontstaan; het kon eigenlijk helemaal niet, maar het is toch gelukt. Gewoon door te doen, kleine stappen zetten en duidelijke doelen te voor ogen houden.

Er zijn drie wensen die we heel vaak horen:

  • Ik zou wel veel minder afval willen produceren in mijn huishouden.
  • Gezonder eten is ook iets dat hoog op mijn verlanglijstje staat.
  • En ik zou willen dat ik een ruimer boodschappenbudget had.

Wij geloven dat alle drie die wensen binnen handbereik zijn. En dat het zelfs niet eens moeilijk is. En toch lukt het je vaak niet op je eentje om de veranderingen door te voeren die nodig zijn om alle wensen uit te laten komen.

Hierbij kun je dus vast en zeker hulp gebruiken!

Wij vertellen je er graag meer over. Welke keuzes je kunt maken en hoe je daarmee het verschil maakt. Voor jezelf maar dus ook voor het geheel. Dat is mooi meegenomen toch?

We weten natuurlijk dat we, gewoontedieren die we zijn, moeite hebben met veranderingen. Maar we weet óók hoe leuk het is om dingen voor elkaar te krijgen die je heel graag wilt. Zeker als je merkt dat je elkaar kunt stimuleren. De Streekboer is eigenlijk ook op die manier ontstaan; het kon eigenlijk helemaal niet, maar het is toch gelukt. Gewoon door te doen, kleine stappen zetten en duidelijke doelen te voor ogen houden.

Dat kun jij dus ook!

Daarom willen we je heel graag uitdagen om samen leuke manieren te vinden om de drie vaakst gehoorde wensen uit te laten komen.

Tijdens de workshop geven we tips over hoe wij het zelf doen. Daarna gaan we brainstormen om oplossingen te verzinnen voor de belangrijkste belemmeringen die je nu ervaart. Je gaat naar huis met jouw eigen plan de campagne hoe jij minder afval krijg, vaker gezonder eet en ook je budget in de gaten houdt.

We nemen een voorbeeld winkeltje mee zodat je kunt zien wat je voor je budget aan verpakkingsarme en gezonde boodschappen kunt doen!

Doe je mee?

  • Er staat koffie/thee voor je klaar met iets lekker.
  • De gezelligheid en inspiratie zijn ook voor jou.
  • Uiteraard ga je ook naar huis met een plan de campagne om met minder afval, lekker en gezond te eten, binnen je boodschappenbudget.

Misschien doe je al boodschappen bij de Streekboer en ken je deze voordelen al? Neem je dan je buren, familie, vrienden en collega’s mee naar deze avond?  Jouw ambassadeurschap is waardevol!

Workshop Budgetvriendelijke verpakkingsarme en gezonde boodschappen doen!? #Hoedan

Ons Hertenkamp Harkstede
Dinsdag ?? ??? van 19.30 tot uiterlijk 21.30
Deelnemen kan voor € 9,95 Gratis voor leden.
Boeken en meer informatie via website: VOLGT)