Fijne feestdagen en een heel goed 2023!

'Fijne feestdagen en een heel mooi 2023! '

Een jaar waarin we de boodschap achter de boodschappen vertellen!

  • Dit kerstpakket, in een unieke tas, vertelt het verhaal van hoe jij met het doen van je dagelijkse boodschappen het verschil kunt maken.

 

  • De fysieke winkel Jouw Dagelijkse Kost gaat in 2023 een doorstart maken. De Streekboer staat graag online voor je klaar in de tussentijd en daarna!
  • Aan de tas hangt een spaarkaartje met een startwaarde. Hiermee kun je, als je geïnspireerd bent geraakt, toch sparen voor een winkeldeel om ook mede-eigenaar te worden van de coöperatieve winkel.
    (Als je ‘pech’ hebt, heb je en papieren geknutseld kaartje, de officiële waren op. De tijd ontbrak om nog echt te laten maken, die krijg je alsnog als je besluit te gaan sparen!)
  • Doe je mee? Hieronder leggen we uit hoe het werkt.

 

Hieronder lees je meer achtergrond informatie:

  • Omdat de winkel dus tijdelijk moet sluiten en we willen doorstarten geven we de tassen alvast weg.
  • Tassen die dus eigenlijk niet te koop zijn maar gratis worden gegeven aan mede-eigenaren.
  • Want we hopen je in de toekomst als mede-eigenaar te mogen begroeten ;-).

Hoe dat werkt lees je HIER.

Het was verdrietig om te merken dat onze winkel niet onder dezelfde voorwaarden kon blijven ondernemen, maar met elkaar denken we de zaak dus om. Want de missie, een eerlijk en gezond voedselsysteem, is veel te belangrijk om het bij de eerste de beste tegenslag dan maar te laten zitten.

Met energie onderzoeken we volgend jaar hoe we weer kunnen opbouwen. We hebben hier al ideeën over en betrekken jou er heel graag bij!

Dus doe je mee?

We zien je graag volgend jaar in elk geval bij het Streekboer afhaalmoment bij Kunstwerkplaats SMOEL (de buren van de winkel). Dus je kunt sowieso kennis maken met lokale, duurzame en verpakkingsarme boodschappen!

Je bent daar welkom op donderdagavond tussen 17.00 en 19.00.

Doorstarten als fysieke winkel kan alleen als we genoeg nieuwe mede-eigenaren vinden die het idee samen willen dragen. Daarom doen we jou een spaarkaart cadeau.

De spaarkaart hadden we destijds al bedacht voor wie wel mee wilde doen als mede-eigenaar maar niet het hele bedrag gelijk kon missen. Zo kon je ook sparen voor een half -of een kwartdeel. Je kocht dan de kaart met het startbedrag dat er opstond om vervolgens in je eigen tempo verder te sparen.

Als jij ook aan wilt sluiten en op deze manier wilt bijdragen aan een eerlijk en gezond voedselsysteem dan heb je je eerste waarde alvast te pakken. Je ontvangt dus eigenlijk korting op je winkeldeel omdat we je er heel graag bij hebben.

Op donderdagavond tijdens het afhaalmoment van de Streekboer kun je als je dat wilt ook je spaarkaart meenemen en ouderwets “Zegeltjes erbij” sparen.

Als we genoeg geld bij elkaar hebben gebracht gaan we aan de doorstart werken. Lukt het ons niet om dat voor elkaar te krijgen dan krijgt iedereen die vanaf nu instapt de inleg weer terug omdat we die dan niet gaan gebruiken.

Je loopt geen risico dus en je helpt wel mee om de wereld een stukje mooier te maken!

Voor nu wensen we je hele mooie feestdagen en heel graag tot in het nieuwe jaar waar we samen aan een mooiere wereld bouwen!