Webwinkel

Doe juist nu een uitgestelde boodschap!

Zo kunnen wij boodschappenpakketten samenstellen en maaltijden maken om te kunnen geven aan wie ze nu nodig heeft!

Vanwege het coronavirus kun je HIER uitgestelde boodschappen doen door een donatie te doen.  Je kiest zelf een bedrag dat jij kunt missen.

Maaltijden die we gaan maken van de restanten van onze verse voorraad gaan we weggeven aan mensen die ze nu nodig hebben. Maar we geven ook losse boodschappen weg die mensen nu goed kunnen gebruiken. Dus elke donatie is welkom.

Juist nu kunnen we de uitgestelde boodschappen heel goed gebruiken!

WAAROM ZOU JE JUIST NU UITGESTELDE BOODSCHAPPEN DOEN?
WANT WAT ZIJN DAT EIGENLIJK?

Misschien ken je de uitgestelde koffie wel uit de grotere steden of het buitenland. Jij drinkt een kop koffie en rekent er niet één maar twee af.

Eentje wordt opgeschreven zodat iemand met een smalle beurs kan zien dat er nog een koffie is die al betaald is maar nog niet is opgedronken.

Zo werkt dat met uitgestelde boodschappen ook! Boodschappen die al wel betaald zijn maar nog niet zijn meegenomen. Juist nu is het fijn om dit soort donaties te kunnen doen zodat we maaltijden en boodschappen kunnen geven aan wie ze nu nodig heeft.

HOE WERKT HET PRECIES?

Heel eenvoudig.

Vanwege het coronavirus kun je HIER uitgestelde boodschappen doen door een donatie te doen.

Je kiest zelf een bedrag dat jij kunt missen. Maaltijden die we gaan maken van de restanten van onze verse voorraad gaan we doneren. Maar we geven ook losse boodschappen weg die mensen nodig hebben. Dus elke donatie is welkom.

WAT IS ER (NU, MAAR OOK ALS DE WINKEL STRAKS WEER NORMAAL OPEN IS) ZO BELANGRIJK AAN UITGESTELDE BOODSCHAPPEN?

Het doel van Jouw Dagelijkse Kost is: over 7 jaar in elk dorp minimaal een afhaalpunt, SRV-wagen of mini-winkel zodat echt iedereen de duurzame, lokale producten gemakkelijk kan kopen en eten. Dan moeten ook de mensen met een smalle beurs toegang hebben tot eerlijk, duurzaam en lokaal eten! Juist nu, ja nu, is gezond eten belangrijker dan ooit! Dit is een mooie manier om hierin de eerste stappen te zetten.

Je vindt onze winkel in de Nieuwe Oosterstraat 1c in Leeuwarden