Dus boek je ons voor een lezing dan ga je eerst even met de pet rond ;-). Lijkt het je wat om mij als Spreker te ontvangen? Mail mij dan even voor de voorwaarden. Want die zijn per situatie verschillend.

lezingen en gastlessen

Wij verzorgen heel graag lezingen, gastlessen of andere vormen waarin we aan een groep geïnteresseerde in ongeveer een uur tot twee uur vertellen en uitleggen waarom we doen wat we doen.

  • Waarom we al die moeite nemen het concept te laten slagen?
  • Wat het zo mooi maakt en tegelijkertijd ook onwaarschijnlijk lastig.
  • En dat het juist dáárom zo ontzettend de moeite waard is en wij doorgaan tot het geslaagd is.

Wij vragen hiervoor vanuit Stichting Jouw Dagelijkse Kost een vergoeding die wij vervolgens na aftrek van onze kosten investeren in de Uitgestelde Boodschappen.

Dat is een potje geld waarmee we boodschappen kunnen weggeven aan mensen die ze om wat voor reden niet kunnen betalen. Het zijn dus boodschappen die eerder zijn betaald en later worden gedaan. Kortom: Uitgestelde boodschappen dus. 😉 net als Uitgestelde koffie die je misschien wel kent uit de grotere steden.

Dus boek je ons voor een lezing dan ga je eerst even met de pet rond ;-). Lijkt het je wat om mij als spreker te ontvangen? Mail mij dan even voor de voorwaarden. Want die zijn per situatie verschillend.