WAAROM ZOU JE UITGESTELDE BOODSCHAPPEN DOEN?

WANT WAT ZIJN DAT EIGENLIJK?Online Uitgestelde boodschappen doen?

Misschien ken je de uitgestelde koffie wel uit de grotere steden.
Jij drinkt een kop koffie en rekent er niet één maar twee af.

Die ene wordt opgeschreven zodat iemand met een smalle beurs kan zien dat er nog een koffie is die al betaald is maar nog niet is op gedronken.

Zo werkt dat met uitgestelde boodschappen ook!

Boodschappen die al wel betaald zijn maar nog niet zijn meegenomen.

HOE WERKT HET PRECIES?

Heel eenvoudig. Jij doet boodschappen en vult je mandje aan met wat extra’s dat je wel afrekent maar niet mee naar huis neemt.

De extra’s leg je in het rek naast onze kassa en wij zorgen dat het bij iemand terechtkomt die het kan gebruiken. Dat doen wij bijvoorbeeld via de voedselbank, of geven het mee aan iemand waarvan wij weten dat ze met een smalle beurs rond moeten komen.

Je kunt ook online uitgestelde boodschappen doen door middel van een donatie. Iets overmaken onder vermelding van Uitgestelde Boodschappen op onze rekening (NL73 TRIO 0212 4270 75) mag ook altijd natuurlijk.

WAT IS ER ZO BELANGRIJK AAN UITGESTELDE BOODSCHAPPEN?

Het doel van Jouw Dagelijkse Kost is: over 7 jaar in elk dorp minimaal een afhaalpunt, SRV-wagen of mini-winkel zodat echt iedereen de duurzame, lokale producten gemakkelijk kan kopen en eten. Dan moeten ook de mensen met een smalle beurs toegang hebben tot eerlijk, duurzaam en lokaal eten! Dit is een mooie manier om hierin de eerste stappen te zetten.

Je vindt ons in de Nieuwe Oosterstraat 1c

Updates ontvangen? Schrijf je HIER in.