Bestel je unieke verpakkings-arme, duurzame & lokale cadeaupakketten bij Jouw Dagelijkse Kost.

Bestel je unieke verpakkings-arme, duurzame & lokale cadeaupakketten bij Jouw Dagelijkse Kost. Handig voor de december-geschenken voor je personeel bijvoorbeeld of voor andere feestelijke momenten in het jaar.

Hoe zijn de cadeau-pakketten verpakt?

Als zero-waste winkel hebben wij uiteraard een oplossing bedacht voor de klassieke doos met vaak kunststof vulmiddel:

Alle cadeau-pakketten worden namelijk verpakt in een herbruikbare fruitkist, tas of mand. Er hangt een statiegeld label aan. Wie zijn verpakking terugbrengt naar de winkel kan ter waarde van het label producten uit de winkel kiezen. Wie zijn verpakking wil gebruiken heeft er gewoon een leuke mand, tas of fruitkist bij. 😉

Elk pakket kan ter waarde van elk gewenst bedrag. Alleen het Shit-pakket, het bijen-pakket en het ‘All-you-need-is-love-pakket” hebben een vaste prijs.

Meer weten of bestellen? Mail naar info@jouwdagelijksekost.nl

Welke pakketten zijn er allemaal mogelijk?

1.) Het klassieke pakket lokaal & duurzaam

Het eerste pakket is een bloemlezing naar wens uit de winkel. Altijd voorzien van een achtergrondinformatie omdat we producten met een verhaal verkopen.

2.) Het klassieke pakket biologische boodschappen

De tweede variant is het biologische boodschappen pakket. Dat zijn niet zo zeer lokale producten maar wel biologische producten.

3.) Het vers-pakket met recepten

Met dit pakket krijgt de ontvanger winterse bewaargroenten aangevuld met mooie houdbare producten uit de winkel. In dit geval met een receptenboekje met recepten die te maken zijn met boodschappen uit de winkel. Eventueel kun je deels ook een waardebon geven om verse kwetsbare producten aan te vullen.

4.) Het vers-pakket met een twist

Als je hiervoor kiest kun je een combinatie maken met een team-activiteit. De ontvanger krijgt zelf verse en houdbare spullen om mee te koken, maar deels is er ook budget achter gehouden om op een later moment boodschappen te doen in de winkel en als team deze boodschappen te verwerken tot maaltijden die via de Buurvrouw en Buurvrouw bus (buurtinitiatief zonder geld, zonder regels. Gewoon van mens tot mens) kunnen worden uitgedeeld aan mensen die een verse gezonde maaltijd kunnen gebruiken. Deels is het pakket dus voor een ander die je niet kent, deels is ook dat voor de ontvanger want het geeft een fijn gevoel om op een leuke manier iets voor een ander te kunnen doen.

Foto is van dit pakket verpakt in een tas gemaakt van gerecyclede reclame banners. De tas is dan onderdeel van het pakket.

5.) Feel good pakket

Hierin vind je een pre-loved kookboek. Wij krijgen vaak hele mooie kookboeken, die zo goed als nieuw zijn. Die verkopen we dan en de opbrengst is voor de uitgestelde boodschappen Naast zo’n kookboek vind je ook lekkere producten uit de winkel en uit het bio assortiment om lekker van te genieten.

6.) Het upcycle pakket

Hiermee verras je de ontvanger met een gebruikt voorwerp en bijpassende duurzame en lokale producten. Bijvoorbeeld een klassieke koektrommel met koekje van bakker Bolhuis. Of zoals op de foto een koffiemolen met een pak gebrande koffiebonen door Post Plaza of het Koffiestation in Groningen. Eindeloze combinaties zijn te maken en het pakket is aan te vullen met producten naar keuze

7.) Het bijen-pakket vanaf € 45,- tot € 65,-

Iedereen weet wel dat de bij het lastig heeft. Iedereen weet ook dat de bijen belangrijk zijn. Maar moeten we nu wilde bijen laten vermeerderen of moeten er meer imkers komen? Mogen we wel genieten van de honing en de andere producten die bijen voortbrengen? (Ja! Maar wel met mate) Maar het zit het met de schaarste van de honing en de was? Als je hierover leert dan geniet je nog veel en veel meer van de bijzondere producten in dit pakket. De ontvanger van dit pakket krijgt naast producten als honing, honingzeep, rauwe chocolade gezoet met honing en een bijen wasdoek voor het bewaren van voedsel een voucher om een lezing over de waarde van de bijen bij te wonen.

8.) Het shitpakket twv € 55,-

Dat vinden wij zelf stiekem misschien wel de leukste; het is het Shitpakket. Hierin vind je een kerstverpakking van the good roll, wc papier waarmee je zorgt dat er watervoorziening worden aangelegd in gebieden waar dat niet vanzelfsprekend is. Je vindt in het pakket verder het prachtige boek Bonen (van Joke Boon, ze heet echt zo. ;-), Want van bonen moet je… Nou ja, je snapt het al. En je vindt twee soorten droogbonen om aan de hand van het boek dus tot heerlijke gerechten te kunnen maken.

9.) Het All you need is Love pakket (beide € 18,95)

Twee varianten: het verwenpakket met bonbons en een fijne bad spons, of het ontbijtpakket met eitjes, crackers en jam.

10.) Het cadeaukaart pakket

Een misschien wat saaier idee maar heel vaak wel erg geliefd bij de ontvangers: een cadeaukaart die is in te wisselen in de winkel. Vaak wordt het gecombineerd met een klein presentje. Bijvoorbeeld een potje honing, een zakjes bonbons of iets anders aangevuld met een cadeaukaart.

En last but not least:

11.) Het winkeldeel-pakket!

Als je toevallig iemand kent die toch wel heel erg graag mede-eigenaar wil worden van Jouw Dagelijkse Kost maar niet het bedrag in 1 x kan kan ophoesten. Dan is het erg leuk om een spaarkaart cadeau te doen. Je koopt dan een spaarkaart met een startbedrag en de ontvanger hoeft dan alleen de kaart nog maar verder vol te sparen.

Je kunt natuurlijk als bedrijf ook winkeldelen kopen en je personeel een cadeaukaart geven om kennis te maken met de winkel. Steeds meer mensen willen actief mee doen aan een eerlijkere en gezondere wereld. Een prachtige start om dit vanuit je werkgever gestimuleerd te krijgen op deze manier. Wil je meer weten over de winkel en het coöperatieve idee? jouwdagelijksekost.nl/cooperatie/ Of neem contact met ons op om er meer over te horen.

Meer weten of bestellen? Mail naar info@jouwdagelijksekost.nl