Bestel je unieke verpakkingsarme, duurzame & lokale cadeaupakketten in kleine oplage tot 20 stuks!

Handig voor decembergeschenken voor je personeel, of voor andere feestelijke momenten in het jaar.

De winkel is beperkt in ruimte, maar onbegrensd in persoonlijke aandacht. Je kunt daarom tot 20 stuks per aanvraag kiezen uit een aantal pakketten.

Wil je er meer? Dan hebben we zorgvuldig samengestelde dozen die in Leek voor je worden ingepakt.

Hoe zijn de cadeau-pakketten verpakt?

Omdat we heel erg van zero-waste houden hebben wij uiteraard een oplossing bedacht voor de klassieke doos met vaak kunststof vulmiddel:

Alle cadeau-pakketten worden namelijk verpakt in een herbruikbare fruitkist, tas, blik of mand. Er hangt een statiegeldlabel aan. Wie zijn verpakking terugbrengt naar de winkel kan ter waarde van het label producten uit de winkel kiezen. Wie zijn verpakking wil gebruiken heeft er gewoon een leuke mand, blik, tas of fruitkist bij. 😉

Elk pakket kan ter waarde van elk gewenst bedrag. Soms hebben we er de vanafprijs al bijgezet. Maar we zijn heel flexibel hoor 😉

Meer weten of bestellen? Mail dan gerust en naar Monique.

Welke pakketten zijn mogelijk?

1.) Het klassieke pakket lokaal & duurzaam

Het eerste pakket is een bloemlezing naar wens van houdbare producten uit de winkel. Altijd voorzien van een achtergrondinformatie (net als alle andere pakketten overigens) omdat we producten met een verhaal verkopen.

2.) Feel-good pakket

Hierin vind je een pre-loved kookboek. Wij krijgen vaak hele mooie kookboeken, die zo goed als nieuw zijn. Die verkopen we dan en de opbrengst is voor de uitgestelde boodschappen Naast zo’n kookboek vind je ook lekkere producten uit de winkel om lekker van te genieten.

3.) Het upcycle pakket

Hiermee verras je de ontvanger met een gebruikt voorwerp en bijpassende duurzame en lokale producten. Bijvoorbeeld een klassieke koektrommel met koekjes van bakker Bolhuis. of Land van Ons. Of zoals op de foto een koffiemolen met een pak gebrande koffiebonen. Eindeloze combinaties zijn te maken en het pakket is aan te vullen met producten naar keuze.

4.) Het bijen-pakket vanaf € 45,- tot € 65,-

Iedereen weet wel dat de bij het lastig heeft. Iedereen weet ook dat de bijen belangrijk zijn. Maar moeten we nu wilde bijen laten vermeerderen of moeten er meer imkers komen? Mogen we wel genieten van de honing en de andere producten die bijen voortbrengen? (Ja! Maar wel met mate) Maar het zit het met de schaarste van de honing of bijvoorbeeld de was? Als je hierover leert dan geniet je nog veel en veel meer van de bijzondere producten in dit pakket. De ontvanger van dit pakket krijgt naast keuze uit honing, zeep met honing van Suver, rauwe chocolade gezoet met honing en/of een bijen wasdoek voor het bewaren van voedsel een het prachtige boek Dichterbij de bij van Ama Huiskens. Als je dat gelezen hebt geniet je nog veel meer van honing en wil je er vanzelf spaarzaam mee omgaan.

5.) Het shitpakket twv € 55,-

Dat vinden wij zelf stiekem misschien wel de leukste; het is het Shitpakket. Hierin vind je een kerstverpakking van the good roll, wc papier waarmee je zorgt dat er watervoorziening worden aangelegd in gebieden waar dat niet vanzelfsprekend is. Je vindt in het pakket verder het prachtige boek Bonen (van Joke Boon, ze heet echt zo. ;-), Want van bonen moet je… Nou ja, je snapt het al. En je vindt twee soorten droogbonen om aan de hand van het boek dus tot heerlijke gerechten te kunnen maken.

6.) Het All you need is Love pakket (beide € 20,-)

Twee varianten: het verwenpakket met bonbons, siroop en een fijne verzorgingsproduct of het ontbijtpakket met eitjes, crackers en jam.

7.) Het cadeaukaart pakket

Een misschien wat saaier idee maar heel vaak wel erg geliefd bij de ontvangers: een cadeaukaart die is in te wisselen in de winkel. Vaak wordt het gecombineerd met een klein presentje. Bijvoorbeeld een potje honing, een zakjes bonbons of iets anders aangevuld met een cadeaukaart. Cadeaukaarten zijn één jaar geldig na uitgifte en moeten in één keer ingewisseld worden. Ze zijn niet inwisselbaar voor geld.

8.) Laat je goede voornemens slagen!
Geef een groente abonnement cadeau! Op deze manier geniet je iedere week van verse, gezonde en voedzame groente uit de regio. Eventueel aan te vullen met een (jaar)lidmaatschap streekboer zodat je ook je overige lokale boodschappen gemakkelijk kunt bestellen.