Koken met Rineke Dijkinga: Alles over pasta

23 juni 2024 door Monique van Etten
Pasta, pasta, lekker bordje pasta!
Koken met Wilma: vegetarische stoofschotel

16 juni 2024 door Monique van Etten
Koken met Wilma!
Spelt’risotto’ met zomerbietjes

9 juni 2024 door Monique van Etten
Deze week kreeg ik een oud recept van Trudie. Het origineel was me knolselderij. Maar nu met zomerbietjes. Trudie laat steeds zo goed zien hoe je met dat wat er is echt zo ontzettend mooie gerechten op tafel kunt toveren!
Fork ranger!

2 juni 2024 door Monique van Etten
Ik sprak met Mareike van Fork Ranger. Samen met haar compagnon zijn ze samen feitelijk grote fans van Streekboer. Helaas wonen ze niet in het Noorden, dus zijn ze geen klant. Maar hun inzet voor de duurzame korte keten in de meer algemene zin van het woord is enorm!
Rabarber: ‘Ik ben er niet voor in de wieg gelegd…”

26 mei 2024 door Monique van Etten
Volgens haar eigen, inmiddels legendarische uitspraak in onze familie, was ze "niet voor rabarber in de wieg gelegd." Liever had ze de aardbeienjam op tafel of vanillevla mét hagelslag! Dat lag beter in de lijn van de reden van haar aardse bestaan, vond ze zelf.
Wildpluk ‘kaasje’

19 mei 2024 door Monique van Etten
Want haar ideetje zonder toegevoegde suikers en koolhydraten, en dat sluit dus goed aan bij wat het Diabetes Fonds graag wil bewerkstelligen: dat we ons gezonder gaan eten. Daar helpen wij ook op deze manier heel graag bij!